ZuKeRs Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 ładne kwiatki piano listwy jakie igły moje lekko zoorane ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam chłopaki, co prawda wczoraj dopiero byłem pierwszy raz na spocie ale mam nadzieję że będę częściej wpadał i napewno mi też Olo wiele razy pomoże więc dorzucam się do prezenciku. Tylko jedna prośba musiałby któryś podac mi nr konta żebym mógł przela kaske bo jeżeli to ma byc na szybko a ja nie wiem czy będę u Was za tydzień pozdro. Acha i dzięki za takie przywitanie na moim pierwszym spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 1.Bieniek 2.Antonio 3.Alona 4.Booster 5.Zukers 6.Wladimir 7.Anonim 8.Alvaro 9.kkam 10.MAciek80 11.Lepski Co z reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dopisz mnie, chociaż mi nie pomógł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Bieniek dopisz mnie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mnie oczywiscie tez dopisz;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 mnie tez dopisz Mnie oczywiscie tez dopisz;-) Patrz a wczoraj gadalismy ze chyba ci sie umarlo lub przestales pic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 no mnie też dopisz oczywiście [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 15:23_________________________________________________ to Ty się nie dorzucisz Nie znam człowieka mylisz się - nie w dsg chyba ze ktos czerwonym mazakiem se dopisal a to z jakiego auta w takim razie ? Ale to już jest polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie no Łepski, złego licho nie bierze :> Na chorobowym byłem kilka dni a teraz urlop mam to wypoczywam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Podpowiedzcie mi czy kabel do vcds-a to tylko od firmy Adako czy może można kupić coś tańszego? I czy jak bym kupił tańszy to będzie chodził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 vcds tylko z adako są klony chińskie - z działaniem różnie do B6 wystarczy kabelek KKL i VAG-COM 3.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 vcds tylko z adako są klony chińskie - z działaniem różnie do B6 wystarczy kabelek KKL i VAG-COM 3.11 A jak mam coś takiego to będzie chodzilo? http://fotofotki.pl/pliki_img/58llaahd8uqb7zxjk7b.jpg[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 18:26_________________________________________________Mam jeszcze jedną kwestię, chcę założyć tempomat i Olo mi podpowiedział że potrzebuje manetkę, moduł, czujnik pod pedał sprzęgła. Manetka nie problem ale czy moduł może być z literą na końcu Q bo taki widziałem na allegro z tym że nie widziałem nigdzie czujnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Czujnik Ci nie potrzebny jak masz sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Chodzić będzie ale "nie koniecznie" wszędzie wejdziesz... W chińczykach to jest uciążliwe że trzeba mieć dobrego firewalla żeby się skubaniec nie zaktualizował a i bez aktualizacji potrafi się wysrać... Chinole miałem 3 - 7,9 i 10. Siódemka chodziła u mnie OK a u kumpla któremu dałem trochę pochodził i się wysrał a na pewno się nie zaktualizował, dziewiątkę kupił ktoś z forum i ~0,5 czy rok było OK a później też się zrypał a dziesiątka to już w ogóle - miałem dwa i oba się zjebały W końcu się wkurwiłem, kupiłem z Adako i mam w d*pie pilnowanie żeby broń Boże się nie zaktualizował a wręcz przeciwnie - sprawdzam czy wyszedł nowszy soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Czujnik Ci nie potrzebny jak masz sprawny Tylko pytanie czy wogóle jest? Czy raczej już jest montowany z reguły, pewnie trzeba sprawdzić vagiem co? A może wiesz czy ktoś w pobliżu handluje takimi częściami czy raczej pozostaje allegro?[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 18:40_________________________________________________ Chodzić będzie ale "nie koniecznie" wszędzie wejdziesz... W chińczykach to jest uciążliwe że trzeba mieć dobrego firewalla żeby się skubaniec nie zaktualizował a i bez aktualizacji potrafi się wysrać... Chinole miałem 3 - 7,9 i 10. Siódemka chodziła u mnie OK a u kumpla któremu dałem trochę pochodził i się wysrał a na pewno się nie zaktualizował, dziewiątkę kupił ktoś z forum i ~0,5 czy rok było OK a później też się zrypał a dziesiątka to już w ogóle - miałem dwa i oba się zjebały W końcu się wkurwiłem, kupiłem z Adako i mam w pupie pilnowanie żeby broń Boże się nie zaktualizował a wręcz przeciwnie - sprawdzam czy wyszedł nowszy soft No ok dzięki za podpowiedź dzisiaj podjedzie kumpel to sobie sprawdzę czy wogóle odpali, a czy nic nie zepsuję jak podłącze tym kabelkiem vcds-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moge zalatwic co potrzebujesz w dobrej cenie :)Od razy w srode sie zamontuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moge zalatwic co potrzebujesz w dobrej cenie :)Od razy w srode sie zamontuje. Poważnie? to napisz mi na pw jak cenowo to wyglada i ile zajmie montaż ok? Albo zarzuć gg to poklikamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Planujesz montowac multifunkcje z b7 kiedys? Bo jak nie to mozna tanszt modul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No będę będę montował ale to jakoś bliżej sezonu albo i po ale na stówę będę chciał montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 czujnik możesz sprawdzić vagiem, wchodzisz w silnik i w grupie 6 możesz sprawdzić czujnik hamulca, sprzęgła i pedał gazu. Wcicskając odpowiedni pedał wartości powinny się zmieniać. Manetke tompematu kupisz na allegro za okolo 50zł. Masz kierownice multifunkcyjną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi