Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Alona,szukaj ori,po 600 za szt można znaleźć,wystarczy śledzić aukcje,może nawet taniej znajdziesz,a ori to ori http://moto.allegro.pl/reflektor-xenon-skretny-seat-leon-ii-lift-10-11-i2036870468.html po liftowa i skrętna
Alona Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Alona,szukaj ori,po 600 za szt można znaleźć,wystarczy śledzić aukcje,może nawet taniej znajdziesz,a ori to ori http://moto.allegro.pl/reflektor-xenon-skretny-seat-leon-ii-lift-10-11-i2036870468.html po liftowa i skrętna no dobra, a przetwornice?
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 niektóre sa kompletne,a jak nie,to hidy i wyjdzie cie taniej jakbys musiała ori żarniki kupować [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 14:57_________________________________________________http://moto.allegro.pl/seat-leon-xenon-ciemny-lewy-kompletny-i2030089104.html kompletny
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Panowie chcecie Alone na minę wrzucić tylko nie Hidy porażka na maxa miałem kiedyś i w Bmw i w Audi nie polecam:)
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Panowie chcecie Alone na minę wrzucić tylko nie Hidy porażka na maxa miałem kiedyś i w Bmw i w Audi nie polecam:) hidy w soczewce są git
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 No w sumie masz rację Tomeks ja miałem lampy podróbki chyba Depo więc pewnie dlatego kibel był, ale jeszcze tylko dodam że też różnie bywa z tymi przetwornicami Hid-a bo ciągle mi się wieszały i wydawały dziwne dźwięki
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 antonio,jak tam wypsiowe B6,wyklepane gdzie je trzymasz? ...bo bym podjechał i kukulaka zasadził na maske......................zresztą niepierwszy raz
Alona Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 antonio,jak tam wypsiowe B6,wyklepane gdzie je trzymasz? ...bo bym podjechał i kukulaka zasadził na maske......................zresztą niepierwszy raz ocb??? PANY, kto sie wybiera do Bukowiny?
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 nic jeszcze nie robiłem tylko wygrzebałem fotele i rozebrałem słupki od wewnątrz
mydlo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 antonio,jak tam wypsiowe B6,wyklepane gdzie je trzymasz? ...bo bym podjechał i kukulaka zasadził na maske......................zresztą niepierwszy raz a jednak się wydało
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 To też mogę puścić parę jak się Pumex wysypał - Antonina to się nieźle opierdalasz... Pyry nie idą że nie ma sosu na części czy jak ?? Alona trzeba było kupić B8 a nie je udawać... Albo ori xenon albo ... ori xenon...
Łepski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 To też mogę puścić parę jak się Pumex wysypał - Antonina to się nieźle opierdalasz... Pyry nie idą że nie ma sosu na części czy jak ?? Alona trzeba było kupić B8 a nie je udawać... Albo ori xenon albo ... ori xenon... Albo H7
Bieniek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie zakladaj jakis depo lamp czy cos tego typu...Strasznie kiepska jakosc.Na tyl mozna wrzucic,ale do przodu tylko porzadne!
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Antonina to się nieźle opierdalasz... chwilowo załapałem dobrą, kasiastą robotę w związku z tym A4 "ma czas"
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 chwilowo załapałem dobrą, kasiastą robotę w związku z tym A4 "ma czas" no tak,zima lekka,to możesz se dorobić ...bo tak,to o tej porze raczej tirówki nie stoją
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Antonio do wojska sprzedaje ziemniaki... ale obrane stąd ta "praca"...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Widzę tu niezłą loże szyderców:) a jak tam Panowie środowy spocik dużo was będzie bo nie wiem ile tego wkupnego mam przywieźć a grill też będzie :gwizdanie: ?
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 jak przywieziesz kiełbachę to będzie
Rekomendowane odpowiedzi