wladi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki Bieniek za zrezanie tempomatu ale nie powiesz obudowę sam docinałem tylko wiesz co trochę jednak fajera jest minimalnie przesunięta ale to się później poprawi albo sam zajrzę jak będę miał chwilę. [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________Acha podeślij mi nr konta na PW to Ci kaske przeleje na prezent
wladi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 thx za spota :> jak zawsze było :polew: ZuKeRs widzę zadowolony bo w końcu się browarka napił w dobrym towarzystwie a reszta niech żałuje że ich nie było :gwizdanie:
kkam Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no mi niestety w środę wypadają treningi o 19.30
Rdzewek_RdK Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ktoś może orientuje się czy w 3city dorabia ktoś półosie na zamówienie ?
wladi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nono treningi a mi wypada jakieś 120km z Helu
kkam Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 co to jest 120km dla naszych samochodów
wladi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 No dokładnie ale ja robię do pracy codziennie 150
antonio Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Waldi nnie niestety zatrzymały prywatne sprawy ale niestety za tydzień będziesz musiał postawic mi 0,2 hehe
wladi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hahaha nie nie antonio ja mówiłem wszystkim że teraz przywioze wpisowe więc już po zawodach a jak by tego było mało teraz kilo kiełbasy będę musiał sam zjeśc bo nie miał kto grila rozpalic ;(
Tomeks Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 thx za spota :> jak zawsze było :polew: ZuKeRs widzę zadowolony bo w końcu się browarka napił w dobrym towarzystwie a reszta niech żałuje że ich nie było :gwizdanie: no ja byłem,a browara nie wypiłem :gwizdanie:
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no ja byłem,a browara nie wypiłem :gwizdanie: No tak bo Ci się nie chciało mojego bagażnika otworzyc
Bieniek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dzięki Bieniek za zrezanie tempomatu ale nie powiesz obudowę sam docinałem tylko wiesz co trochę jednak fajera jest minimalnie przesunięta ale to się później poprawi albo sam zajrzę jak będę miał chwilę. [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________Acha podeślij mi nr konta na PW to Ci kaske przeleje na prezent Patrz jednak w tych ciemnosciach sie pomylilem.Mam zaznaczone odpowiednie polozenie,to na nastepnym spocie sie poprawi.
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No tak jak mówisz poprawi się ale tempomat śmiga aż miło wczoraj trochę potestowalem tylko wydaje mi się że na tempomacie trochę więcej pali??
Buszek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 siema mam pytanie orientuje sie ktos z was gdzie tam u was jest jakis duzy zoologiczny szukam drugiego szynszyla tylko teraz chce bialego mozaike i kurna w egu nie ma a w londku cenowo razy 4
Alona Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No tak jak mówisz poprawi się ale tempomat śmiga aż miło wczoraj trochę potestowalem tylko wydaje mi się że na tempomacie trochę więcej pali?? tez mam takie wrażenie siema mam pytanie orientuje sie ktos z was gdzie tam u was jest jakis duzy zoologiczny szukam drugiego szynszyla tylko teraz chce bialego mozaike i kurna w egu nie ma a w londku cenowo razy 4 tesco na karwinach?
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Alona a o ile mniej więcej Ci pali na tempomacie?
Alona Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 tak 0,5 l nie patrzyłam dokładnie...
Tomeks Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 ale na nodze nie osiągniesz takiej sredniej prędkości i czasu przejazdu jak na tempomacie,zawsze troszkę zwolnisz na podjazdach i takich tam,stąd ta różnica w spalaniu. generalnie używając temp,najlepiej wyłączać go podczas podjeżdżania pod jakieś wzniesienie,bo on stara się utrzymać zadaną prędkość i wtedy właśnie rośnie spalanie. ruda,zapisałaś się? [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 13:42_________________________________________________ze strefy śmiechu: Jakie trzy kolory rozpoznaje mężczyzna? Fajny, pedalski i Chu...owy. :polew:
Rekomendowane odpowiedzi