mydlo Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 nieśmiało chciałbym powitać stare jak i nowe towarzystwo Siemka Panie Zdeniu jak widzisz coś się zaczyna dziać w 3-m podjeżdaj na spota
zdeniu Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 nieśmiało chciałbym powitać stare jak i nowe towarzystwo Siemka Panie Zdeniu jak widzisz coś się zaczyna dziać w 3-m podjeżdaj na spota chętnie ale nie ma takiej opcji w tygodniu nie wyrobie się
Tomeks Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 hey. ja jako zupełny newbie w tamatach spotów zlotów i innych schadzek chcialem zapytac czy te spotkania to w zamknietym kręgu znajomych z forum ktorzy zawsze krzyczą na tych co pytają na forum o tematy dawno opisane? czy kazdy moze sie pojawic... i własciwie co porabiacie na takich zlotach? mozna wpasc popytac o jakies sprawdzone porady,polecane zakłady itp? peace! i pozdrawiam wszytskich fanatyków :hi: krzycza to ci z Wawy i Krakowa ,my jestesmy bardzo spokojni i tolerancyjni , a co do porad,to spoko ,"polecane zaklady"-daj spokoj,mamy u nas flexmaster jem'a,to mistrz
mydlo Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nieśmiało chciałbym powitać stare jak i nowe towarzystwo Siemka Panie Zdeniu jak widzisz coś się zaczyna dziać w 3-m podjeżdaj na spota chętnie ale nie ma takiej opcji w tygodniu nie wyrobie się Spokojnie w sobote też okazyjnie można coś zmontować polecane zaklady"-daj spokoj,mamy u nas flexmaster jem'a,to mistrz Tomek to kiedy z Twojego Avanta robimy Cabrio B8??? :polew:
Kocky Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Tomek to kiedy z Twojego Avanta robimy Cabrio B8??? :polew: A nie lepiej celować od razu w B9 - trendy musisz wyznaczać
zdeniu Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nieśmiało chciałbym powitać stare jak i nowe towarzystwo Siemka Panie Zdeniu jak widzisz coś się zaczyna dziać w 3-m podjeżdaj na spota chętnie ale nie ma takiej opcji w tygodniu nie wyrobie się Spokojnie w sobote też okazyjnie można coś zmontować no to juz prędzej dziś bylem na zakupkach , dopiero co wróciłem niestety wydatki zwiększyły się o 50zł i 10 pkt. no ale cóż za głupote trzeba płacić (194/110 km/h) - pieprzona skodzina mnie nagrała
mydlo Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 niestety wydatki zwiększyły się o 50zł i 10 pkt. chyba 500zł piękny kawalerze spokojnie mój wyczyn to 18 pkt. i 600PLN W CB radio zainwestuj Zdeniu posiada CB
Bieniek Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 GDzie jezdzili??Jutro sie wybieram do domu, i nie chcialbym ich zobaczyc
zdeniu Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 CB było , tylko że w bagażniku a trafili mnie na obwodnicy
mateogda Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Z TVNem chociaż jechali? Byłaby pamiątka
zdeniu Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 no qrde właśnie nie ja im mówię że za rolę główna to mi powinni zapłacić a oni w śmiech potem gadam aby jakoś ulgowo potraktowali a oni że ulgą jest to że najwyższy mandat to 500zł
Flyer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Kumpel z Gdanska ma opis "Nowe 200 konne Passaty w okolicach 3miasta ! :)"
zdeniu Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 w słupsku tez śmiga jeden z dwoma kamerkami (przód i tył)
Bartass Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 trzeba bedzie sobie rejestracie jak w taxi 3 zrobić i podrasować maszynki. ciekawe co wtedy zrobia ;P
Kocky Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Kumpel z Gdanska ma opis "Nowe 200 konne Passaty w okolicach 3miasta ! :)" Dokładnie trzeba uważać http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,5695614,Maja_passata_na_pirata.html?skad=rss
fuso Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 to co panowie jutro spocik mi dzis audica numer odstawila zamrugala kontrolka od chlodzenia i popiszczalo sobie wiec odrazu zjechalem na pobocze gasze silnik po chwili widze ze z pod auta wyplywa rozowa kaluza no to fajnie plyn poszedl odrazu wjazd na kanal okazalo sie ze rozsadzilo jeden z wezy przy pompie wody i walilo plynem jak z kranu na szczescie po 4h walki udalo sie naprawic ustarke i autko dalej smiga wiec jesli jutro nie odwali zadnego numeru to zajade pod gajosa
Rekomendowane odpowiedzi