wladi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Eee pitki co jutro robita:naughty: widzimy się gdzieś?
jedrekx Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 można już zamawiać kalendarz klubowy: http://a4-klub.pl/kalendarzyki-kalendarze-scienne-112/kalendarz-klubowy-2013-a-253967/#post3168741 gorąco zachęcam do zakupu
Tomeks Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 eee,podjedzie ktos pomnie?? oddałem własnie audika na rozrząd a ravka załadowana:kwasny:
wladi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Haha sory Bieniek:D Ty to zawsze jesteś więc nawet Cię nie wymieniłem
Bieniek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wladi tak sobie myslalem,czy to nie przez napiecie na drl przeslonie sie nie domyka...
wladi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ją myślę że nie bo na początku było ok dopiero jak zacząłem w nich grzebać to potem właśnie tak się zrobiło może jakiś kabelek odpiąłem w weekend je wyciagne i posprawdzam;)
Sooba Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam świeżak jestem:decayed:chcę i postaram się być w środę na spocie choć łatwo teraz nie mam bo prace straciłem ale mniejsza Poznać ludzi z forum osobiście bo mam parę pytań co do swojego audika a na pewno nie doradzi mi nikt lepiej jak ludzie z klubu Pozdro
wladi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Siema świerzak:D jak najbardziej wpadaj na spota bo ostatnio coś słabo z frekwencją ale zawsze ktoś jest no i pomoże i doradzi więc dawaj śmiało memory five-wladi i wszystko jasne:)
Sooba Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pomóżcie z dokładniejszą lokalizacją spota bo po nagłówku nic mi to nie mówi " w AZ AutoSerwis www.az.gda.pl" a jak mówiłem jestem świeżak i dopiero zapoznaję się z forum i nie bardzo jeszcze ogarniam wszystko gdzie co jak
Tomeks Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 spotujemy albo u Ola w warsztacie w pruszczu,mapke dojazdu masz na górze,albo na matarni na parkingu podziemnym sektor B10
artua2 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 wiecie moze panowie gdzie w okolicach pucka, wejherowa ustawiają goemetrię kół? po zdjęciu zimowych okazało sie ze wewnętrzną stronę tylnej opony mam za***iście zjechaną... :/
wladi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 wiecie moze panowie gdzie w okolicach pucka, wejherowa ustawiają goemetrię kół? po zdjęciu zimowych okazało sie ze wewnętrzną stronę tylnej opony mam za***iście zjechaną... :/W Łebczu Ci ustawią, w Pucku koło "urzędu pracy" albo np we Władysławowie na wjeździe Kohnke ma nowo otwartą stacje diagnostyczną
fuso Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 czy tuneup sie juz odbudowal i ma hamownie na 4buty?? bo chce zmierzyc auto a do GTSu nie chce jechac
Tomeks Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 juz dawno,ale 4x4 nie mają podjedz do strefy tuningu na cisowej,oni mają
Rekomendowane odpowiedzi