Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Błotnik z aukcji internetowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Muszę wymienić błotnik prawy przód

Na aukcjach są błotniki po ok 100zł produkcji Tajwan, czy ktoś takowy kupował? , możecie napisać jakieś opinie -czy dobrze spasował czy były problemy przy malowaniu, jak wygląda po kilku latach użytkowania?

zastanawiam się nad takim lub kupić oryginał nawet w innym kolorze i przemalować ale zawsze byłby to oryginał 10-12letni ale oryginał

Pozdrawiam

Opublikowano

tylko oryginał

Opublikowano

zawsze orginał bedzie lepszy :P najlepiej kupuj tak żebyś odbierał sam bo ja kiedyś kupowałem przez internet i niby mial byc orginał a był jaki był :decayed:

Opublikowano

Szkoda zachodu, kupisz ori i będziesz pewny że problemów nie będzie. A malować i tak musisz obojętnie co byś kupił.

Opublikowano

Te ryżowe błotniki w zamienniku to nie jest ta jakośc. Blacha cienka, słabo zabezpieczona przed korozją, a do tego błotniki często są słabo zwymiarowane i nie dopasujesz tego na aucie żeby gdzieś nie sterczało albo nie wyszła szpara na palec.

Opublikowano

staraj sie kupic w kolorze moze akurat nie bedzie widac roznicy ewentulanie do polerowania i bedzie dobrze

Opublikowano

Kupiłem taki błotnik, rewelacji nie ma, blacha cienka jak w konserwie. 100 x lepiej szukać zdrowego ori i nawet pomalować. :)

Opublikowano
  • Autor

Więc szukam w kolorze jak nie znajdę to zastanowie się czy ori nowy z ASO do malowania czy używka dobra do malowania

bo widziałem na all.. że używki zdrowe chodza ok 400-600zł

Opublikowano
  • Autor

Błotnik to pewnie chińczyk i pomalowany- u lakiernika koszt malowania to średnio 400zł a gdzie błotnik?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktos moze ile moze kosztowac ori blotnik w ASO w kolorze samochodu?

Opublikowano

750 + zł

W kolorze on nie będzie niestety

Opublikowano

Ale taki blotnik juz nie powinnien rdzewiec?

Opublikowano
  • Autor

Generalnie nie, tylko to dalej nie malowanie fabryczne, ciekawe ile ori pod kolor?

Opublikowano

Tez jestem ciekaw.

Opublikowano

Czy to malowane u nich czy gdzie indziej co to za różnica? Jeśli masz zaufanego lakiernika to czasami lepszy wybór niż ASO. Nie w każdym ASO zrobią Ci na tip top. Z porządnym klarem to musisz dać 400 zł za element nie ma się co oszukiwać.

Opublikowano

O to chodzi ze mazna troche wiecej doplacic ale zeby byl spokuj na lata juz z blotnikami.

Opublikowano

Te made in taiwan nie pasuja do lampy. Lampa odstaje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, mam możliwość zakupić błotnik do swojej b6, czy jest możliwość jakiegoś sprawdzenia czy błotnik jest ori czy też podróbka? Nie jest to nowy błotnik a używany

Opublikowano

Coś zapewne bedzie napisane na nim. Jakieś made in taiwan czy coś :D

i ogolnie jest z cienszej blachy