Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem nawet czy wyslali, 3 lata temu sie wyprowadzilem z tamtego adresu, na moje miejsce nikt znajomy nie wszedl wiec nie wiem, umowa tez sie pewnie skonczy lada moment z anglia nie mam w ogole kontaktu/z nikim

• Odpowiedzi 3.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o jakiej umowie piszesz?z Bankiem? przecież konto masz cały czas, nawet, jak go nie używasz, tak długo, aż sam nie zadeklarujesz jego zamknięcia, a już szczególnie, jeśli masz jakieś środki na nim:eusathink:

---------- Post dopisany 21-07-2012 at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany 20-07-2012 at 22:12 ----------

przelalbym mu na konto UK funty a on mi ze swojego konta PL zlotowki

a jak chcesz zrobić przelew, skoro nie jesteś w UK? będziesz musiał to zrobić on-line, a do tego potrzebujesz nr karty kredytowej...

Opublikowano

co taka cisza w eterze:wink:

Opublikowano

no to nie zazdroszcze, ja naszczescie mam spokoj myslalem ze podczas IO gorzej bedzie ale polowa ludzi zawinela sie chyba bo czystki na ulicach:kox:

---------- Post dopisany 19-08-2012 at 16:03 ---------- Poprzedni post napisany 09-08-2012 at 21:36 ----------

Siema chłopaki mam pytanie:decayed: trochę sie dziś rozpędzilem i na 40 miałem z 55 ale wszyscy tak jechali a ja wyprzedzalem na wzniesieniu i dodatek na zakręcie i w druga stronę leciał BMW z kamera ta z tylu mógł mi walnac jakaś fote? Tak sie zastanawiam bo sie schowalem odrazu i oni tez tak zza zakretu wyskoczyli więc nie wiem jak to dziala, jezdnia przydzielona oni w druga stronę lecieli

Opublikowano

około środy będziesz wiedział...:decayed:

Opublikowano

A jak auto na polskich:decayed::decayed:

Opublikowano

to sie dowiesz przy kolejnej kontroli:grin:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

jedzie ktos na TOURING CARS na KNOCKHILL w niedziele?

Opublikowano
jedzie ktos na TOURING CARS na KNOCKHILL w niedziele?
ode mnie nie jest aż tak daleko, ale mam już inne plany na długi weekend
Opublikowano

Pany wysyłał ktoś z was jakieś części samolotem do pl? Czyt przewoził w bagażu tym dużym ? Bo mam zawias do przywiezienia i może mi starszy wziąć go w bagażu dużym a nie wiem czy można:decayed:

Opublikowano

możesz wszystko o ile będzie się mieścić w normach wagowych i pójdzie na dół

Opublikowano

No to zarabiscie szykuje sie gwint:kox:

---------- Post dopisany 02-09-2012 at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany 25-08-2012 at 17:31 ----------

Pany gdzie zrobię w Londynie zbieżność? Nie wiem gdzie walić a będę musiał bo zawias wstawiam i wiem ze trzeba :decayed:

Opublikowano

a zadzwoń do Szkopka-powiedz , że masz nr ode mnie i zapytaj 07908 859 488, jak nie jest w PL-to Ci powie kto to zrobi:wink:

Opublikowano

W sumie mam num do niego bo robił mi auto ale do luton mi sie nie chce lecieć, a tu przez warsztat dużo kasuja:decayed:

---------- Post dopisany 18-09-2012 at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany 02-09-2012 at 22:03 ----------

Fura zglebiona :kox:

Opublikowano

No to moze teraz jakies foto :)

Opublikowano

wrzuce wrzuce narazie takie pogladowe

IMG_0427.jpg

fura nie umyta, nizej nie moge wglada ze stoi wysoko ale nadkole 62cm nad ziemia, fele 18" a juz rura wadzi na bumpach:facepalm: jak dam rade jakos rure podciagnac, to zglebie jeszcze bardziej:decayed:

Opublikowano

najeżdżaj garby jednym kołem, o ile się da, albo bardzo powoli, ewentualnie najpierw jednym kołem, potem drugim-bo przy glebie niżej, niż -50 cm od serii 1BA-zawsze w coś przypierdolisz:wink:

i jak nie masz plastiku pod miską olejową-lepeij zacznij się rozglądać:whistling: