mateogda Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 ...a czy ktoś z lokalnej społeczności Słupska lub okolic powita ekipę z trójmiasta?
mydlo Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Ejjj dziweczyny!!! My tu z tak daleka a Wam się nie chce nawet nic napisać
mydlo Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Oj coś czuję nie chcą nas tam kij z nimi. My jedziemy do Zdenia (bynajmniej ja )
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zapraszamy wszystkich na pierwszy dwudniowy-weekendowy ogólnopolski spot Świdnicki,który odbędzie się w Mietkowie. Chętnych proszę o zadeklarowanie się. Mamy nadzieje,że możemy na Was kochani liczyć Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. Serdecznie zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_swidnickie-t23933.945.html
dave-padre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ja sie pisze na jakis spocik ale w trójmieście , ewentualnie na obrzeżach z wielką chcęcia :-)
mydlo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ja sie pisze na jakis spocik ale w trójmieście , ewentualnie na obrzeżach z wielką chcęcia :-) Trójmiejskie spoty masz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_3m_ustawka_na_wyjazd_do_slupska_2903_godz_17_stacja_jet_w_gdyni_cisowej-t584.1395.html Najbliższy w tą sobote
zdeniu Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 czy ktoś ze Słupska i okolic może tu zagląda może ktoś się odezwie
Bieniek Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Zaglada zaglada ale obecnie to 3miasto
zdeniu Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Zaglada zaglada ale obecnie to 3miasto może ktoś z tubylców będzie miał odwagę sie ujawnić
spawacz5 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Ujawniam się Chętnie przyjade na jakiś spocik.... jak zrobie prawko Poki co moge zorganizować spota pod garażem mojego dziadka gdzie stoi moja fura
zdeniu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Ujawniam się Chętnie przyjade na jakiś spocik.... jak zrobie prawko Poki co moge zorganizować spota pod garażem mojego dziadka gdzie stoi moja fura nie ukrywam ale ubawiłem się
Klawik Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Zdeniu:) Jest nas już dwóch:) Jeśli spot będzie w jakimś normalnym terminie to chętnie bym się zjawił Nawiasem mówiąc sporo u nas a4. Ale jakoś żadna nie zawitała na forum Ja śmigam czerwoną a4 avant, ale niestety nie mam żadnej nalepki klubowej
zdeniu Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 no i milutko pierwszy odzew jest czekamy na kolejne osoby będzie
miszczu_21 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 No ja jestem za :> ale moze wybralibysmy jakies miejsce gdzie mozna jeszcze troszke poszalec bo na placu to raczej nie za bardzo pzdr Ile wogole nas tam bedzie?? i kiedy mialo by to dokladnie byc pzdr
zdeniu Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 no jak miło kolejny głos miszczu_21 na początek myślę o jakimś spotkanku w jakimś gronie aby się poznać aby ustalić np. jakiś dzień do w miarę regularnych spocików jak będzie w miarę zgrana paczka będzie można pomyśleć o czymś o czym wspomniałeś czyli o ewentualnych szaleństwach (oczywiście w bezpiecznym miejscu) ludziska czekamy na Was odezwijcie się
LUCAS Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 co prawda szalec to ja nie mam czym ale spotkac sie na pogadankach przy piwku jak najbardziej... a do tego ze ja fotograf to i ladne zdjecia furek moge zrobic hehe
zdeniu Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 normalnie szok kolejny tubylec chyrek ale chyba jesteś na wyjeździe czy się mylę przy piweczku, bardzo chętnie tylko trzeba by aby każdy z kierowca przyjechać najpierw myślę że na trzeźwo wystarczy
LUCAS Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 taa... na wyjezdzie ale do konca wrzesnia tylko... dobra robotka sie trafila w slupsku (az dziw uwierzyc) i wracam z emigracji... wiec na spociki jestem zwarty i gotowy
Rekomendowane odpowiedzi