looki91 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Co do opon to ja wiem Pierwszy raz w życiu kupiłem większe koła niż 15 cali w tamtym roku, Flat'y 8.5j i na nich są opony 215/40 jest twardawo ale da się przeżyć. Też jeżdżę autem na co dzień i da się przeżyć Takie moje małe doświadczenie, jeśli by ci miało to tam kiedyś pomóc
rysland Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Okej, mysle ze zle nie bedzie
looki91 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czekam na efekty uwiecznione na zdjęciach Powodzenia w modach w 2015
rysland Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 W przyszłym tygodniu będą foty czarnego frontu, następnie dwuwłóknowe żarówki wpadną na styl US. No a felgi niestety jak ta paskudna zima zechce zniknąć na wieki
czechcu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jeszcze tylko dobra polerka by się przydała dywaniki welur i będzie git! no i pomyśl o radiu
rysland Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Co do radia duże dylematy miałem, jednak w tym przypadku postanowiłem niestety na funkcjonalność. Dużo słucham tak więc pendrive musi być, wiadomo że ori lepiej siedzi, ładniej wygląda no ale najgorzej nie jest. Podświetlenie radia jest w kolorze.p.s. Ori cały czas mam więc jak mi się odwidzi mogę wstawić w każdej chwili Edytowane 21 Stycznia 2015 przez rysland
Matt. Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Piękne felgi nieźle siądą w Audi ps. Nie tylko ty czekasz na Wiosnę
siwek23 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ładne Audi idziesz w dobrym kierunku pamiętaj ze auto robisz pod siebie ale nie które rady mogą wyjść ci na dobre
Mingblue Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fajne felgi i te czarne lampy zrobione na us Czekam na zdjecia ;-)
prezesik18 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Według mnie fele w ori kolorze lepiej by siadły na aucie, ale masz swoją wizję więc kombinuj Powodzenia w modzeniu
koziol992 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 fajne autko, obadane dzisiaj przypadkowo na żywo na 3stawach ... może widziałeś moją zieloną padake niedaleko twojej
rysland Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Boze takiego brudasa widziales, az wstyd niestety nie, zbyt zmeczony po nieprzespanej nocy i treningu myslalem tylko zeby na obiad pojechac ^ Wielkie niedoczekanie, jest czarny front ! Foto nocne, jak będzie pogoda zrobie sesje.
Matt. Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 O kurdeee O.O Mega efekt czarne lampy robią robotę.
rysland Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz tylko trzeba pomyśleć nad kierunkami US Edytowane 28 Stycznia 2015 przez rysland
kamilus Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 ddzielone depo wydaja mi sie czarniejsze niz zespolone na zywo jest kocur, brakuje jeszcze koła
rysland Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 Ludzie to ku*wy..... Najpierw mi ktoś zarysował bok na parkingu, ale trudno no, jednak to co zobaczyłem dzisiaj przeszło ludzkie pojęcie. Ktoś chyba pomyślał że mam ori US albo nie wiem co i chciał nieudolnie ukraść kierunkowskaz..... finał ? Zakup nowych... dobrze ze udało mi się znaleźć same kierunki z kompletu a nie z lampami.liczę na karme cwelu.
kamilus Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 ja auto porysowane, ty rozwalony kierunkowskaz... Moj kraj taki piekny.
maciek2561 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ludzie to ku*wy..... Najpierw mi ktoś zarysował bok na parkingu, ale trudno no, jednak to co zobaczyłem dzisiaj przeszło ludzkie pojęcie. Ktoś chyba pomyślał że mam ori US albo nie wiem co i chciał nieudolnie ukraść kierunkowskaz..... finał ? Zakup nowych... dobrze ze udało mi się znaleźć same kierunki z kompletu a nie z lampami. liczę na karme cwelu. A to zarysowanie na zderzaku to komuś nie przywaliłeś albo ktoś tobie drugim autem ?? jak można chcieć ukraść kierunkowskaz nie podnosząc maski
Rekomendowane odpowiedzi