Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A8 2010 (spekulacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylnie lampy nie pasuja, bo A8 powinno być eleganckie a nie nawiazywać do A4 A6 RS6 A5 itp...

powiiny byc jedyne w swoim rodzaju i pewnie takie beda bo to chyba nie jest ostateczny model?? :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

Ten T/FSI to jakis potwor.. :naughty:

Opublikowano

..zegarek na konsoli faktycznie zdupy całkowiecie

dokładnie tez tak mysle...

ogolnie nawet fajna choc mam mieszane uczucia co do tej wersji...

Opublikowano

I to jest A8 jakie ma być ale i tak to jest tylko jakies zdjecie komputerowe i napewno bedzie troszke zmienione na bardziej eleganckie linie :) :) i tak ma BYĆ :)

Ale sie ten koncern Słuchaj (Audi) rozwinął az usmiech na twarzy sie sam pokazuje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Prawde mówiąc to jestem rozczarowany.

Troche za dużo pozapożyczali z mniejszych braci. Te tylne światła pasują ładnie do a4 i a5,w nowej a6 jescze ujdzie ale do a8 powini coś nowedo wyrysować a nnie na łatwizne.Ogólnie autko jest masywne i ma klase wyłanczając ten tył niczym z lanosa.Mam nadzieje,że coś przy nim pomajstrują.

Opublikowano

masz racje :)

auto bardzo fajnie się prezentuje

Opublikowano

Chopy ale marudzicie.Ogólnie jest fajna.

Opublikowano

Mi się podoba ta ta linia a tylne lampy to kwestia gustu :)

Ciekawe jak będzie zapiltalać z tym silnikiem 5.0 V10 FSI 620 KM :evil::kox:

Opublikowano

ale środek to obłędnie kiepskowaty? jak widze linie połączenia nad radiem a pod niby popielniczką, co to wogole jest .mam nadzieje ze ten fotomontaż to tylko tak na pokaz.

zegarek na środku z wyglądu przypomina ten z wv golf 1..żenada

dobrze ze na zewnątrz prezentuje sie wyśmienicie.no moze poza tymi lampami z tyłu

Opublikowano

Wogole powinno to pojsc w tym kierunku. Wszystkie flagowe limuzyny w tym kierunku ida. Odchodzi sie juz od klasycznych luimuzyn. 4d~a'la coupe jest jazzy :)

CLS rozpoczelo, A8 skwituje to z hukiem. NIe teraz to w nastepnej wersji :)

Opublikowano

Jakoś mało majestatyczne te A8 a ma być przecież reprezentacyjnym autem ... ogólnie stylistyka idzie w zgodzie z obecnymi trendami firmy

Opublikowano

Swiatla z tylu do bani. Przód ładny, środek też. A8 tak po 2005 roku było chyba najładniejsze ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...