Mocny01 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobrze dopieszczona fura Gratulacje za porządny serwis auta oraz za ładny wynik z hamowni. Życzę bezawaryjnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Fakt, ze w auto wpakowałem jego równowartość ale wiem co mam. Planuje nagrac jakiś film 100-200 żeby sobie porównać bo jednak 0-100 trwa za krótko aby było widać bardziej różnice.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A mnie się kolorek bardzo podoba , a kreski jeszcze bardziej . Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Wampirku, co tam hamuje ? tylko nie mów, że seria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Przeciez wiesz ... zestaw od Ciebie czyli 312/255. Wiem, ze mowiles mi abym bral 320/288 ale człowiek był glupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 cóż.... nie Ty pierwszy i nie ostatni... szkoda że nie posłuchałeś kolegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wróce jeszcze do tematu hamulcow na 100% Dzisiaj w koncu niunia doczekala sie mycia i pielegnacji sponsorowanego przez kosmetyki Meguiar's Foty robił Tomek, właściciel stojącej na pierwszym planie Toyota MR2 Turbo Kto chce zobaczyc reszte fotek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 ja pokazuj pieronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Ok, to jedziemy z koksem Edytowane 15 Listopada 2014 przez wampir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Auto wyglada bardzo niepozornie, musisz zapodac delikatna glebe i dolne listwy w kolor bylo by super :-) lakier wychuchany nieźle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Świetny masz kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 pakiet zderzaków eSlajn ale może nie malować go w kolor budy tylko zostawić w takim jak są teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 W planie miale robic "S4 look" bo S-line mi się nie podoba. Jakby ktoś miał jakiś namiar na odpowiedni taile to proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Ty zacznij od zmiany tej ramki pseudo chrom !!!!!!!!!!! Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ahh ten czerwony fajna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 dokładki jeszcze w kolor a tak pyzatym wygląda ekstra , kolor pięknie odżył pewnie nie możesz teraz od niego oczu oderwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ladna sztuka Fmic gotowca kupowales czy sam skladales graty? Jaki koszt? Moze byc na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz233 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ładne zadbane A4. Pasowałyby tu dokładki w kolor. Ale tablica tylna jak dla mnie tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ... ale o co chodzi z ta tylna tablica ? Przecież to model USA i tam są "kwadratowe" blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Co widzisz,bo ja pseudo chrom i to jakby nie wszedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi