Tomi_81 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Świetnie się prezentuje nie sądziłem że to koło tak dobrze będzie wyglądać na aucie...
tomekhxc Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Koło moze nie jest najładniejsze ale całkiem inaczej wyglada jak jest węższe
MAT1000 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 troche dzisiaj podzialalem Będziesz rolował, bo coś chyba szukałeś kto ma. Do zacisku to chyba milimetry
tomekhxc Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będziesz rolował, bo coś chyba szukałeś kto ma. Do zacisku to chyba milimetry no pasowało by zrolowac pare mm bo , felga do zacisku ma ok 2mm także miejsca w cholere dałem jeszcze folie na lampy
FroS-t Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Petarda jest Tomek, mega mi się podoba , dobrze pooglądać, tylko napędzacie do kolejnych modów rób fajne foty i kalendarz obowiązkowo Spokojnie możemy zaliczyć Twoje auto do tzw "ogień z d*py"
Sedrak Dan Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Powiedź mi kolego czy jest różnica między B6 , a B7 ?
FroS-t Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Powiedź mi kolego czy jest różnica między B6 , a B7 ? Już było o tym....
Sedrak Dan Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Powiedź mi kolego czy jest różnica między B6 , a B7 ? Już było o tym.... Przejrzałem 22 strony i znalazłem Świetne auto, aż by się chciało od razu swoje robić, ale najpierw trzeba naprawić
MAT1000 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będziesz rolował, bo coś chyba szukałeś kto ma. Do zacisku to chyba milimetry no pasowało by zrolowac pare mm bo , felga do zacisku ma ok 2mm także miejsca w cholere dałem jeszcze folie na lampy A u Ciebie jeszcze z dystansami ? 2mm jak dojdzie nowa tarcza i klocek może się wyzerować
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Będziesz rolował, bo coś chyba szukałeś kto ma. Do zacisku to chyba milimetry no pasowało by zrolowac pare mm bo , felga do zacisku ma ok 2mm także miejsca w cholere dałem jeszcze folie na lampy A u Ciebie jeszcze z dystansami ? 2mm jak dojdzie nowa tarcza i klocek może się wyzerować 2mm do jarzma a ono nie zmienia swojej pozycji przy wymianie tarcz lub klocków, więc miejsca aż nadto
fajgi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 szkoda,ze trzeba było podnieść ale i tak jest mieczowo z tymi rolkami Ja bym jeszcze wywalił wycierak tył...i tak mało używasz hehehe
tomekhxc Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) a właśnie że wycieraczka sie sprawdza , szczególnie w dłuższych trasach Edytowane 6 Czerwca 2016 przez tomekhxc
wampir Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 szkoda,ze trzeba było podnieść ale i tak jest mieczowo z tymi rolkami Ja bym jeszcze wywalił wycierak tył...i tak mało używasz hehehe Świetna rada z wywaleniem tylnej wycieraczki. Promocja wiejskiego tuningu na forum nadal trwa :/
tomekhxc Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 szkoda,ze trzeba było podnieść ale i tak jest mieczowo z tymi rolkami Ja bym jeszcze wywalił wycierak tył...i tak mało używasz hehehe Świetna rada z wywaleniem tylnej wycieraczki. Promocja wiejskiego tuningu na forum nadal trwa :/ każdy robi inaczej , ja akurat często używam wycieraczki i nie myśle jej wywalac
Pawel88ST Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Będziesz rolował, bo coś chyba szukałeś kto ma. Do zacisku to chyba milimetry no pasowało by zrolowac pare mm bo , felga do zacisku ma ok 2mm także miejsca w cholere dałem jeszcze folie na lampy A jak te końcówki pasują do tłumika i do dokładki? Trzeba coś spawac czy pasuje na seryjna rurę 55 ? Dokładkę trzeba podcinac?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Do tłumika pasują , no przyspawać raczej je trzeba , dyfuzor trzeba troszke przyciąć bo koncówki są troszke szersze niż ori pare fotek z Dynówki 2016
K4rol81 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Oszz, kocham ten kolor Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi