kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja jestem zachwycony i się jaram jak Londyn w 1666
RicS3 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja jestem zachwycony i się jaram jak Londyn w 1666 ile tego paska LED potrzeba na dekor?
shakal Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Panowie jak myślicie, z dekorami piano będzie to ładnie wyglądać z czerwonym podświetleniem?
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja jestem zachwycony i się jaram jak Londyn w 1666 ile tego paska LED potrzeba na dekor? 75cm na każdy boczny, na centralny przy włączniku 10cm, na centralny około 100-120, nie pamiętam ile dokładnie
RicS3 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Czyli na same drzwi 3m wystarczy spokojnie czy lepiej z jakimś zapasem wziąć?
kaman Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Macie dekory w swoich samochodach więc zmierzcie ile mniej więcej będziecie potrzebować Ja kupiłem 2 metry bo nie robiłem podświetlenia całego dekoru tylko po 50cm w każdych drzwiach. Więcej podświetlenia nigdzie nie robiłem więc mi poszło równo 2m, ale i tak kupiłem jeden metr więcej. Wiecie lepiej jest mieć ten zapas niż później kombinować
shakal Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 kaju, mógłbyś jeszcze pokazać lub napisać w jaki sposób zamocowałeś ledy na długim dekorze nad konsolą?
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 kaju, mógłbyś jeszcze pokazać lub napisać w jaki sposób zamocowałeś ledy na długim dekorze nad konsolą? ciapki kleju na gorąco co 10cm, bo kleiłem w mrozie i niestety klej na taśmie nie dawał rady
shakal Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 kaju, mógłbyś jeszcze pokazać lub napisać w jaki sposób zamocowałeś ledy na długim dekorze nad konsolą? ciapki kleju na gorąco co 10cm, bo kleiłem w mrozie i niestety klej na taśmie nie dawał rady Czyli pasek z ledami kleiłeś do dekoru mniej więcej w taki sam sposób jak w drzwiach?Wysłane z iPhone
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 do tapicerki kleiłem bo tak jak już pisałem nie ma szans na umieszczenie ledów jak na dekorach drzwi
RicS3 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 kaju a orientujesz się jakie wtyczki można wykorzystać żeby nie podłączać dekorów na stałe? Ewentualnie gdzie kupić?
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 nawet szybkozłączki typu samiec samiczka, panowie, nie róbmy już taki jaj
RicS3 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 nawet szybkozłączki typu samiec samiczka, panowie, nie róbmy już taki jaj pytam bo może jako nadworny rezaczy wiesz więcej czy są jakieś fajne, małe, zgrabne wtyczki...żeby była taka full profeska.
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 można wrzucić takie wtyczki jak do kratek podświetlanych, mała zgrabna 2pinowa - tyle ile trzeba. błagam nie kupujcie w aso bo nitroowi krzykneli z pinami 40zł/sztuka
RicS3 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 można wrzucić takie wtyczki jak do kratek podświetlanych, mała zgrabna 2pinowa - tyle ile trzeba. błagam nie kupujcie w aso bo nitroowi krzykneli z pinami 40zł/sztuka ASO trzeba będzie pomyśleć nad alternatywą.
Malinioo93 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tanio i będzie wyglądać profesjonalnie >> http://allegro.pl/konektor-wtyczka-gniazdo-zlacze-led-2-pin-kpl-i4789315039.html
RicS3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tanio i będzie wyglądać profesjonalnie >> http://allegro.pl/konektor-wtyczka-gniazdo-zlacze-led-2-pin-kpl-i4789315039.htmlooo to, to. Będzie idealne:)
mrc2410 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jako ze też postanowiłem podświetlic sobie dekory powoli zaczynam kompletowac zestaw. Dziś ogarnięte wtyczki typowe dla ledów.
shakal Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jako ze też postanowiłem podświetlic sobie dekory powoli zaczynam kompletowac zestaw. Dziś ogarnięte wtyczki typowe dla ledów. Kolego gdzie dorwałeś te wtyczki?
Rekomendowane odpowiedzi