black_edition Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) To zależy jakie dasz listwy... Na razie na androida jest już gotowy program . Sterownik już powoli zrobiony jest. Jeszcze tylko program i zgrać wszystoo w całość. Też podjąłem decyzję, że tylko zmiana kolorow będzie bez żadnych efektow "dyskotekowych" W autach nowszych też masz program napisany a sterujesz galka wyłącznie do zmiany kolorów z wykorzystaniem wyświetlacza. Tutaj by pełnił rolę telefon. Wiadomo że nie będziemy korzystac co chwilę by zmieniać więc to i tak dobre rozwiązanie. Później zobaczymy jak potoczy sie sytuacja Edytowane 9 Lutego 2017 przez black_edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregoryFx Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Rozumiem, że te rurki ledowe to one w przeciwieństwie do tradycyjnych pasków ledowych nie odbijają światła a trzeba zamontować bezpośrednio w miejsce gdzie ma świecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Pawlak Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witajcie, oczywiście mod juz dawno w autku (jeszcze front został) ale nie o tym.. Otóż chodzi mi po głowie mod z rs4 nie wiem czy pasowałby do starszych modeli i wlasciwe czy daloby to rade ? CHodiz mi tu o ten patencik : Link do aukcji: Link Napisałem jeszcze do gościa, ile lista ma szerokości i długości, ale głownie chodizlo by czy dało by to zamontowac w a4 b6 2001 ? :> I co na ten temat myślicie;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Obawiam sie ze nic z tego bo w A4 B6 listwa nie jest płaska tylko wygięta. Ale daj znać co Ci odpisze, może jakoś by się udało to dopasować [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Pawlak Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 witajcie Montuje jeszcze centrany dekor led i teraz czeka mnie tu zagłowka... Jak dostac sie do kabli podswietlanych nawiewow z widze ze jest tam dosyc ciezkie dojscie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie musi być z nawiewów szukaj takiego samego koloru kabli w innym miejscu....Radio, zapalniczka, włącznik świateł, przyciski konsoli(ESP) KUBEK....etc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawartość dodana 6 minutes later Widzieli ostatnio 101 napraw? Grzesiek montowal dekory na styku materiału i plastików tapicerki drzwi. Ledy specjalne, właśnie do tego typu prac. Polecam to zobaczyć!Ostatni odcinek. S4,E06Jest tam też o hydrografice!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Godzinę temu, GreGoriO napisał: Polecam to zobaczyć! Ostatni odcinek. S4,E06 Nie mogę coś na Playerze znaleźć tego odcinka !? Ja ostatnio u siebie bawiłem się z "el drutto" i wyszło mi to mniej więcej tak: W dzień na zgaszonych/zapalonych wyglądają tak samo, świecą bardzo delikatnie, w nocy nie są uciążliwe, a w dodatku po podpięciu się do podświetlania klamek możemy jasność regulować + i - na zegarach, choć wydaje mi się, że te modułki z zestawu są bardzo czułe na spadki napięcia i przy mocniejszym przyciemnieniu paski poprostu gasną. Tutaj efekt w ciemnościach Tutaj zdjęcie z trochę większej odległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Niby Player pokazuje że jest. Ja chyba nie mogę, bo mam zagraniczne IP Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawartość dodana 5 minutes later Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Aaa no to ten jest Rzuce okiem, dzieki Zawartość dodana 8 minutes later Hmmm nie wiem czemu, ale u mnie sa dostepne tylko 3 sezony ?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 u mnie też, wykup dostęp swoją drogą elwire leży w szafce od 2 miesięcy, czekamy na ładniejsze dni bo nazbierało mi się rzeczy do grzebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Aaa no to ten jest Rzuce okiem, dzieki Zawartość dodana 8 minutes later Hmmm nie wiem czemu, ale u mnie sa dostepne tylko 3 sezony ?! Gdzie kupiłeś te ledy, to są takie same co pokazał Grześ na 101?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To będą te: https://m.aliexpress.com/s/item/32717489359.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32717489359&productSubject=32717489359&shortkey=mUJvIFZb&addresstype=600 W komentarzach są też foty z realizacji Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tak jest, to dokladnie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanzz3 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ja znalazłem tutaj takie przewody: cityglow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Sam jeden przetwornik z wysyłką tam będzie kosztował tyle, ile ja dałem za całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanzz3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 164zł za komplecik (4m) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Gdzie kolega kupił w tej kwocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radIE Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 ktos bral z cityglow.pl ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Najtaniej chyba tu jest : Free shipping 1 m-5 m sewable 2.3mm spódnica el drutu tron blask drut Łatwe Szyć Tag Elastyczne Migotanie led Neon Strip dla festiwalhttp://s.aliexpress.com/feAjQjAN (from AliExpress Android) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harllas Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam, czy jest ktoś z województwa opolskiego lub śląskiego, kto chciałby się podjąć takiego moda? Jeśli tak to proszę o kontakt pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi