Linarr Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) jest już po 20, czemu tu nie ma jeszcze zdjęć z dalszej pracy ? bo resztę dnia naprawiałem to co zepsułem przy wsadzaniu silnika ze skrzynią do auta - zapomnieliśmy wybieraki skrzyni podnieść i się wciąły między tunel a skrzynię 5 minut przy swapie by zajęło ich wyciągnięcie a tak musiałem cały tunel rozkrecać, środkowa konsolę zwalać i lewarek wykręcać... masakra no ale postęp jakiś jest, wyciągnęliśmy dekiel pompy od baku, taki widok się ukazał: więcej tych rurków tam nie mogli napchać?? :o a, jeszcze przykręciłem pół osie i wał na gotowo pokażę Wam jeszcze moje poprzednie auto, które guziorowi się bardzo podoba zresztą mimo że ford na progach były nakładki na równą wysokość co zderzaki tylko zdjąłem bo miałem zamiar robić blacharkę... będzie mi go brakowało :( :( :( :( :( Edytowane 8 Lutego 2015 przez Linarr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 lepiej ford niz honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jestem podjarany jak pedofil w smyku od kiedy pamietam chodzi wlasnie za mna V8 w B5 ale sedan z body RS. U Ciebie widze to tak: nie wiem co na to inni ale mnie sie w c**j podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 lepiej ford niz honda :grin: :grin: :grin: U Ciebie widze to tak: a teraz powiedz co to jest bo ja o audi nie mam zielonego pojęcia no i ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 a proncie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 jak on zrobił 2 kominy? patrzyliśmy dziś i tam nie da się wyprowadzić rury bo bak przeszkadza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 to zderzak z rs4 b7, siada ladnie ale nie wiem czy sa jakies przerobki, pewno jakas madra glowa z forum Ci sprzeda patent. co do dwoch kominow to ktos juz to na forum wykombinowal ale nie pamietam kto. i to chyba w tdi ale pewny nie jestem zbyt bardzo sie juz nawalilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Mozna np pozbyc sie wneki na kolo zapasowe i tam poprowadzic drugi wydech ale ze ma to miec podtlenek gazotu... Jesli chodzi o zderzak to sam dyfuzor z b7 jest w uzyciu. No i spawanie plastiku cie czeka jesli sie na to zdecydujesz Edytowane 20 Grudnia 2014 przez marcindlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipomek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Linarr, mam takie pytanko. Gdzie Ty dorwałes ten silnik za 1 tyś? i to jeszcze w takim stanie? One do 4 tys. kosztuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 abz? 4 tys ?? to nie sa jakieś wynalazki z b6 guzior znalazł na tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) ABZ chodzi w cenie zlomu a i Guzior ma dojscie do silnikow w dobrych piniondzach Edytowane 20 Grudnia 2014 przez marcindlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 przedzieraj szlaki a beda wysypy B5 q z 4.2 V8 czekam na filmik z odpalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 filmik w przyszłym roku dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Eee... Truj Bartkowi to silnik przed swietami zagada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 nie ma szans, nie wyrabia czasowo z tym d3 czym się różni tylny zderzak zwykły a s4? bo jakoś bardzo podobnie wyglądają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W zasadzie to roznia sie tylko dolem D3 moze poczekac, turbo juz siedzi a auto jest mlodsze. Twoje musi miec priorytet bo jest starsze i moze sie rozlozyc ze starosci [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 a możesz pokazać jakieś foto poglądowe? gdzie na aucie jest kod lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W bagazniku przy kole zapasowym po prawej stronie masz wlepke tam masz wszystko opisane send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ostatnio kupilem 4 silniki abz - najdroższy kosztował 1200zl. Przecie tego nikt nie kupuje bo sie nie psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 tej wlepki przy kole zapasowym nie mam właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi