Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Takie tam B5 quattro... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to musisz VIN rozkodowac ;)

send by GT-I9505

Opublikowano

Daj ten Vin to Ci jutro podam oznaczenie farby

Opublikowano
  • Autor

chciałem pw napisać i

Użytkownik Dev nie może korzystać z systemu wiadomości

coś nabroił :kox:

Opublikowano

chciałem pw napisać i

Użytkownik Dev nie może korzystać z systemu wiadomości

coś nabroił :kox:

do Deva trzabe dzwonić, pw od dawna zablokowane :grin:

Opublikowano
  • Autor

zamówiłem sterownik lpg na 8 garów, drugi reduktor i 2 wtryski. Taki prezent na święta sobie zrobiłem hehe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedz mi jak rozwiązałeś sprawę przepustnicy? Tzn abz linka? A diesel to elektryczna przepustnica?

Opublikowano

zapewne przekladka pedala gazu i poprowadzenie linki. reszta i tak posteruje komp.

jak cos mam zderzak s4 polift

Opublikowano

zapewne przekladka pedala gazu i poprowadzenie linki. reszta i tak posteruje komp.

jak cos mam zderzak s4 polift

Mi głownie chodzi, zeby zostawić tempomat :)

Opublikowano

Obstawiam ze sterowane bedzie emu wiec tempomatu nie bedzie. Jesli mialby zostac dzialajacy tempomat to musialby wpasc poliftowy silnik

Opublikowano
  • Autor

no tempomatu chyba nie będzie :( a szkoda bo fajny bajer. Linka gazu będzie przeciągana może nawet dziś

Marcin a coś więcej na temat tempo? Czemu poliftowy? Jak to jest sterowane w ogóle

Opublikowano

Chyba chodzi o to ze ma przepustnice elektroniczna i wtedy latwo to i szubko ogarnac. A tak tez da rade, tylko trzeba zestawik podcisnien znalezc i wstawic.

Opublikowano

no tempomatu chyba nie będzie :( a szkoda bo fajny bajer. Linka gazu będzie przeciągana może nawet dziś

Marcin a coś więcej na temat tempo? Czemu poliftowy? Jak to jest sterowane w ogóle

W polifcie masz elektroniczna przepustnice wiec tempomat to tylko manetka i kodowanie. W abz musialbys ogarnac caly zestaw podcisnieniowego tempomatu i obstawiam ze w jakis sposob wymagany jest seyjny sterownik a emu nie jest w stanie go emulowac
Opublikowano

Przy podcisnieniowo sterowanej przepustnicy do tempomatu, jest chyba modul ktory tym steruje. Emu nie ma z tym nic wspolnego.tak na chlopski rozum.

Opublikowano
  • Autor

jakąś mądra głowa może wypisać numery części których potrzebuję?:)

Opublikowano

Przy podcisnieniowo sterowanej przepustnicy do tempomatu, jest chyba modul ktory tym steruje. Emu nie ma z tym nic wspolnego.tak na chlopski rozum.

Mozliwe. Tak czy inaczej ciezki temat
Opublikowano

Najprosciej odezwac sie na forum audi-c4.pl tam koledzy maja cale zestawy skompletowane do moda. Jest chyba tez temat jak to zrobic step by step. Powiem szczerze nie ogarnialem tego tematu u siebie w c4 bo juz braklo kasy, ale chyba nie jest to az tak skomplikowane.nie wiem czynie bylo u nas na starymforum tematu o tempomacie na podcisnienie do 1.8t.

Opublikowano

Widziałem u Dev'a tempomat na podciśnienie podpytajcie go, co prawda w 1.8t , ale buda B5

Edytowane przez koziol1172

Opublikowano

To nie tyle o bude chodzi co o sam mechanizm. W aeb na caly ten mechanizm jest miejsce natomiast nie mam pewnosci jak bedzie zmiejscem kolo przepustnicy w komorze b5 po przeszczepie v8

Edytowane przez marcindlug

Opublikowano

Faktycznie, trzeba by dorwac taki zestaw i próbować przymierzać

Opublikowano

Fakt...moze trzeba dziure w masce zrobic ;)