Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Takie tam B5 quattro... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bedzie miejsce bo pompka podcisnienia jest schowana pod pompa absu tylko wezyk do gruszki dluzszy bedzie. oczywiscie manetka i kable sterownik raczej od ori ecu steruje predkoscia jaka ma pamietac tempomat ale moge sie mylic. chyba ze pompka wszystko pamieta i robi

Opublikowano

No to jesli ori ecu to nie ma szans. Jesli tylko pompka steruje to moze i da sie ale bedzie rezanie

Opublikowano

Widziałem u Dev'a tempomat na podciśnienie podpytajcie go, co prawda w 1.8t , ale buda B5

Moj jest fabryczny, ja go nie dokładałem.

Gdzie widziałeś moje pudło ?

Opublikowano

no nie mogę :grin: w jakimkolwiek dziale/temacie napiszesz DEV, nie mijajo 3h i dev juz postuje :lol:

Opublikowano

Dev prawdopodobnie przyswaja wszystkie tematy, WSZYSTKIE.

;)

Edytowane przez marcindlug

Opublikowano
  • Autor

nie ma znaczenia, rób foty pod maską jak to wygląda i gdzie wężyki idą

Opublikowano

Pod deską jest sterownik, pod ABSem vacumpompka, ponizej gruszka z ciegnem.

to wszystko

Opublikowano

Też mam tempomat ale rzadko kiedy działa. Słyszałem że ogólnie cięzki temat na manualnej przepustnicy

Opublikowano

Zwykle jest problem z manetka.

u mnie tez juz powoli zdycha.

działa tylko zapamietanie prędkości.

Opublikowano

Idzie jakoś to zdiagnozować?

Opublikowano
  • Autor

w dieslu mi działał, a nie wiecie jak tam to wygląda? elektronicznie czy te podciśnienia? jakieś wężyki pod maską się walają..

Opublikowano

Diesel ma elektrycny CC

Opublikowano

Widziałem u Dev'a tempomat na podciśnienie podpytajcie go, co prawda w 1.8t , ale buda B5

Gdzie widziałeś moje pudło ?

Twoje pudlo widzialem u Jarka mcgivera. Az sam go pytalem po co to tu jest. Teraz wiem po co wystaje ten chu jek przy przepustnicy
Opublikowano

A no jo, stał tam trochę :wink:

Opublikowano

Ja też mam tempomat w 1,8T, ale gruszka uszkodzona i nie działa. Poda ktoś nr części?

Kibicuje projektowi, czekam na filmiki z pierwszego odpału :banan:

Opublikowano

Kurcze switał mi kiedys taki pomysł kiedy miałem na podwórku A8 z tym silnikiem, który byl po wypadku, a ja walczyłem z turbinami. Teraz po tym temacie, który juz chyba 4 raz czytam pomysł powraca i chyba taką wariacje stworze u siebie bo mnie korci to juz strasznie, tylko motorownie zakupić.

Mam pytanie czemu instalujesz świnię a nie chcesz z oryginalnego sterownika to wysterować, chyba ze planujesz jeszcze mocy tu dodac. Może głupie pytanie co z klimą bedzie dało się to pozkładać tak żeby działała chyba, że po co to ma jeździć a nie chłodzić, bo przecież z gulgotem pod maską jezdzi sie z opuszczonymi szybami.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Ja mysle, ze wlasnie ze swinia mu bedzie prosciej i wystrowac i wymodzic. Poza tym kompow do manuala nie ma tak duzo jak do automatu. A do kompa od automatu potzrebujesz emulator, zeby pracowal silnik jak na N ce.

Opublikowano

Abz nigdy nie szedl w manualu i nie da sie zakodowac sterownika na manual. Stad standalone :) klima bedzie normalnie dzialala

Opublikowano

Widziałem że mają powrzucane abz, często modzone w osiemdziesiątki, więc temat przetarty i prostszy do opanowania na pewno też na emu

Opublikowano

Spora czesc tych osiemdziesiatek wyszla spod reki Guziora ktory nadzoruje ten projekt ;)