xXPiotrekXx19 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 będziesz zadowolony z tego nju ja mam to samo 39 zł i powiem tak teraz nie patrze ile rozmawiam i teraaz tyle mmsów wysyłam że to mała głowa a cena na rachunku taka sama czyli w balona nie robią
POWER-KRIS Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 W Play na karte tez masz max 29 rachunek i walisz ile wlezie ale bez internetu i smsów.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 no to już zalezy kto z czego najwięcej korzysta bo ja np. bardzo dużo siedzę w necie jak i rozmawiam
YATES Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jeśli ktoś nie korzysta dużo w telefonie z internetu to chyba obecnie na rynku najlepszą ofertę ma T-Mobile w taryfach Jump. W ofercie bez telefonu za 29,99zł mamy nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci i na stacjonarne, nielimitowane sms-y i mms-y oraz 500MB internetu. Oferta z telefonem JUMP-S z opłatą 49,99zł ma to samo, a dodatkowo co miesiąc 30 minut roamingu na UE oraz 30 minut na połączenia na numery zagraniczne do UE.
POWER-KRIS Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Najlepiej Plus wychodzi z internetem.Kto to kupuje,dawno paść powinno.
erchi Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Po wizycie w salonie Play: oferta bez telefonu w ramach przedłużenia umowy rozmowy/sms/mms bez limitu, internet 1,5GB, abonament: pierwszy m-c - 19,99 2-3 - 9,99 4-6 - 49,99 7-18 - 39,99 dodatkowo drugi numer w Play ważny przez 6 m-cy z 2GB pakietem internetu LTE
cabanmat Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Hmm... szkoda że wszystko jest teraz z netem... Tak się czaję co teraz wziąć dla mamy, (tylko dzwoni) Teraz miała fajną ofertę w Play dla Firm... Oferta bez telefonu Umowa 15m-c Minuty do Play nielimitowane Minuty na stacjonarne nielimitowane Do innych sieci komórkowych 200minut co miesiąc (Plus, Orange, T-Mobile itp) Płaciła 19,99 netto czyli niecałe 25zł brutto. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez cabanmat
talib1990 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Hmm... szkoda że wszystko jest teraz z netem... Tak się czaję co teraz wziąć dla mamy, (tylko dzwoni) Teraz miała fajną ofertę w Play dla Firm... Oferta bez telefonu Umowa 15m-c Minuty do Play nielimitowane Minuty na stacjonarne nielimitowane Do innych sieci komórkowych 200minut co miesiąc (Plus, Orange, T-Mobile itp) Płaciła 19,99 netto czyli niecałe 25zł brutto. W Nju mobile same rozmowy chyba 20 zl a do tego umowa na czas nieokreślony...
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 zdecydowalem sie jednak podpisac umowe z Play w pakiecie Rodzina 4.0 w abonament wrzuciłem 4 numery kosztuje to lacznie 140 zl bez limitu na numery komorkowe i smsy/mmsy 25 GB do podzialu na 4 numery stacjonarne platne, ale w sumie rzadko kiedy dzwonimy pol roku bez abonamentu, platne pozostale 18 miesiecy telefony mielismy swoje mysle ze to nie najgorszy biznes biorac pod uwage ze za telefon kobity zawsze placilem jakies 6 dych, a pozostsale na karte i tak sie doładowywało po 20 miesiecznie w sumie na jedno wychodzi, a za to neta dali sporo ponoc 25 GB to konkretna liczba
talib1990 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Z doświadczenie widzę ze 2.5 gb wystarczy jak ktos dosyć często korzysta z neta w telefonie Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk Edytowane 8 Stycznia 2015 przez talib1990
kintrab1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 A z kogo nadajników korzysta nju?
erchi Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Dziś dostałem taką ofertę (przedłużenie umowy Play) umowa na 15 m-cy abonament 39,90zł, przez pierwsze 3 m-ce 50%rabatu (średnio 35,90zł) nielimitowane sms/mms-y, połączenia do sieci komórkowych + pakiet 1.5GB internetu Dwie nowe oferty znalezione w sieci: https://mobilevikings.pl/pl/offer/priceplans/call-text-data/ https://virginmobile.pl/oferta Edytowane 19 Lutego 2015 przez erchi
filip1001 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jako, że zbliża mi się koniec umowy w PLAY to odgrzewam kotleta Orientuje się ktoś jak teraz prezentują się oferty PLAY i innych ? Nie mam zwyczajnie czasu na przeglądanie ofert kilku operatorów i ich porównywanie. Jestem w PLAY od 2 lat, mam abonament jakieś 60 brutto na firmę, do tego mamy jeszcze 2 inne numery w rozliczeniu. Czego można się spodziewać w PLAY w ofercie na przedłużenie ? Chciałbym jakiś ciekawy telefon do abonamentu wziąć rzecz jasna... Obecnie mam 2 GB internet, ale przydałoby się odrobinę więcej, bo czasem nie wystarcza.... Będę wdzięczny za cenne informacje,
erchi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Złóż wypowiedzenie umowy (bez przechodzenia w ofertę pre-paid), to jedyny sposób żeby dostać więcej niż w zwykłej ofercie.
filip1001 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Myślisz, że to zadziała ? Pamiętam jak 2 lata temu złożyłem wypowiedzenie w T-Mobile. Zadzwonili wtedy i zaproponowali warunki na przedłużenie gorsze niż w PLAY na starcie
erchi Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Wg mnie to jedyny sposób, bo oferty przedłużeniowe są identyczne (sporadycznie niewiele lepsze) od ofert dla przenoszących numer. Miałem taki abonament: 34,99zł w tym rozmowy na komórki bez limitu, sms/mms bez limitu, internet 750MB. Złożyłem wypowiedzenie, ale z opcją przejścia na pre-paid. Z Biura Obsługi dzwonili 3-4 razy, za każdym razem próbując namówić na ofertę przedłużeniową: 39,99zł, rozmowy na komórkowe bez limitu, sms pakiet (nie pytałem o szczegóły), 1,5GB internetu. I dałem nogę do konkurencji ps. też zwiałem z T-mobile z braku sensownej na tamte czasy oferty edycja z 24.04: Znajomy, który miał w Play ofertę za 29,90zł złożył wypowiedzenie umowy i przy drugim telefonie otrzymał taką oto ofertę: umowa na 15 miesięcy, połączenia na komórki i stacjonarne, sms/mms-y nielimitowane + 250MB netu za 19,50zł ! Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez erchi
cabanmat Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam Panowie... proszę o poradę... 30.06.2015 kończy mi się abonament Play dla Firm tylko SIM Obecnie mam : 19,99+VAT miesięcznie - nielimitowane rozmowy do Play i na Stacjonarne - 200 minut do pozostałych sieci - umowa na 15m-c Z racji tego, że koniec się zbliża, zaczyna wydzwaniać do mnie obsługa klienta. Pani proponowała mi w tej samej cenie i na ten sam okres umowy : - nielimitowane rozmowy do Play i na stacjonarne - 150 minut do pozostałych sieci - 50 smsów - chyba 300MB transferu... I moje główne pytanie.... Czy przedłużyć umowę przez telefon czy wysłać jeszcze wypowiedzenie aby uzyskać jeszcze lepszą ofertę ? Pozdrawiam,
Dev Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 masz jeszcze dwa miesiące, na pewno sie zmieni ja ostatnio wypowiedziałem umowe w Play a mam umowe do sierpnia, specjalnie, zawszze robie to z porym wyprzedzeniem nr na koncie jest kilkadziesiąt, juz miałem dwa telefony i kilka maili z nową ofertą stwierdziłem że mało interesująca i że konkurencja daje lepsze warunki jutro mają dzwonic, pozyjemy zobaczymy
cabanmat Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Mam jeszcze miesiąc do wysłania wypowiedzenia, obowiązuje mnie miesiąc czasu.
Rekomendowane odpowiedzi