Kazek 1.9 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Kazek , zacznij pisać merytoryczne posty bo jak dotąd to każdą wiadomość musi mi tłumaczyć Profesor Bralczyk Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Jarek zatkaj dziub jak do ciebie nie mowie. . Mądrością to sobie wychodź do takich jak ty a nie próbujesz błyszczeć jak kostka w sedesie [emoji12] Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Czaki89 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Zderzak jest w planach, ale trudno dostępny w dobrej forsie, a przepłacać to ja nie lubię A ruda po zimie wylazła franca, ale się ogarnie wszystko Co to spasu dystansów zawiasów , jak dla mnie zostaje tak jak jest, auto do jazdy codziennej więc musi być w miarę wszędzie wjeżdżające Jak chciałem rotor to żeście kufa mówili że oklepany !! :/
KoJ@K Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Auto do codziennej jazdy, ktore pewnie dziennie robi 20_30km do roboty i z powrotem, czasami pojedzie do marketu po zakupy i tyle. i chlopok sie obawia gwintu, jakby tym 50 000km rocznie klepal. ;D
Czaki89 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Z 25 tyś rocznie robię, a drogi różne więc zostaje to co jest
KoJ@K Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Zobaczysz, ze tak Ci beret poryjemy, ze i tak wpadnie gwint, czy Ci sie to podoba czy nie.
Czaki89 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Jak się od razu zrzucicie to czemu nie może być ten z AP, dużo was nie wyniesie
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 nie bądź miękka faja dawaj gwint.. w końcu jesteś w Divisionie
KoJ@K Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Nooo, a slyszalem, ze tam same grubasy majo byc. z tego co widze, to chyba jeszcze nigdy nie jechales na gwincie, bo to ze jest gwint, To wcale nie znaczy, ze musi byc taczka, ktora szura spodem, jak przejezdza nad lezacą zapalniczką. Edytowane 25 Marca 2016 przez KoJ@K
MichałA4 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Chwilę mnie tu nie było, ale widzę nic nie straciłem, znów na tapecie gwint włączam stoper.... zobaczymy jak długo wytrzymasz to ciśnienie Zderzaki czasem wypływają w dobrych pieniądzach musisz monitorować allegro, czasem też dokładka jakaś wyskoczy więc jest szansa na upolowanie czegoś , może nawet w kolorze się trafi- tu już oszczędności nie szukaj Setup jest super na co dzień, powoli pewnie dojrzejemy też do gwintu, ale wszystko w swoim czasie, ja zawsze przeżywam szok jak zakładam 19" i wtedy pierwsze o czym myślę to kiedy jakaś normalna droga się trafi bo mało karku mi nie skęci
Czaki89 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Co do gwintu to smigalem kiedyś na FK Germany w mojej b5 z jakis rok..fela 17.. pamietam ze drogi jeszcze byly w tedy kiepskie i byla taczka.. Zawias mam nowy..ledwo roczny..gwintu i tak bym nizej nie skrecil bo do tesciow musze przez rzeke przejechac a teraz nawet czasem za haczę Na APkicie jest ladnie i w miare komfortowo.. i juz sie powoli oswajam z 19". Nie powiem myslalem Zeby wrzucic Gwint AP ale budżet byl mniejszy. Teraz musze skupic sie na dokonczeniu zewn slina.. [emoji14]
MichałA4 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Zakup musi się zamortyzować jak się wyklepie to i tak pójdzie niżej a pełen zewnętrzny s-line to już prestigio
chopin Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 bardzo ładnie modzisz nie słuchaj tych wariotów - chcą miec gwint to mają , Ty nie chcesz i koniec kropka ja też nie założę gwintu choć wszyscy trąbią zawiecha s-line mi starcza
Czaki89 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Chociaż jeden po mojej stronie Dzięki !! Rozsądek podpowiada tak a nie inaczej
lopes1987 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 To ja też Cie popre. Jeżdziłem na gwincie KW V2 inox i został zmieniony na Eibach Pro Kit plus amorki przód bilstein i tył 1BE i jest mega Noo a nowy look wózka rewelka!!!
Czaki89 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Opublikowano 11 Maja 2016 Siemanko. W temacie wiele się nie dzieje.. z jakiś modów wyrezałem sobie daszki podświetlane "majkup" : A tak poza tym jakaś eksploatacja: I w końcu jakieś lepsze kosmetyki dla auta: Ogólnie na razie bd pewnie jakaś przerwa w rezaniu. Mam nadzieję na jakaś ładną pogodę żeby przetestować nowe zakupy. Pozdrawiam
staniek Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Wycinanie dziur pod lampki poszło bezproblemowo, brzegi materiału podsufitki trzeba jakoś zabezpieczac coby się nie strzępiły? Tak podpytuję, bo podświetlane słoneczka leżą mi już trzeci rok i jakoś nie mogę się zabrac za tą robotę Pozdr
KoJ@K Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Tylko troche oswietlenie slonecznikow z tym w lampce podsufitki sie gryzą.
Czaki89 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 Akurat nie miałem żadnej ledowej pod ręką ale zostaną wymienione. Co do rezania otworów to wycinałem bardzo ostrym skalpelem więc nic się nie postrzępiło. Pomierzyłem wyznaczyłem i jest..
staniek Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Dzięki za podpowiedź, któregoś weekend'u powalczę
Rekomendowane odpowiedzi