ShatyMK Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Można się jeszcze dopisać? DP + uszczelki. Da się czy muszę czekać na następną turę? Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka Jeśli uda Ci się zrobić przelew jeszcze dziś i wysłać mi potwierdzenie to tak, podaj na priv dane do wysyłki oraz info czy odbierasz osobiście czy DPD (+20zł) Na priv wysłałem Ci dane do przelewu.
?agi Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Witam jest mozliwosc dopisania mnie jeszcze ? Edytowane 6 Lutego 2015 przez ?agi
?agi Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 No to ja juz odpadam dzis kupilem kpl za 500zl bez czekania
ShatyMK Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Opublikowano 11 Lutego 2015 Mały update: Materiały na DP zostały już zamówione, flansze trafiły do cięcia i czekają w swojej kolejce. Jeśli pojawią się nowe informację, będę aktualizował.
Fafor Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam jak będziecie startować z drugim zamówieniem to się piszę pozdrawiam
ShatyMK Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Duży update: Do końca przyszłego tygodnia DP powinny być gotowe, prawdopodobnie wszystkie zostaną rozesłane w ciągu jednego dnia kurierem DPD. Proszę aby osoby które wpłaciły zaliczki, dopłaciły pozostałą cześć kwoty tak aby można było od razu wysłać do was DP bez czekania na resztę przelewu. Proszę pamiętać aby do kwoty doliczyć koszt wysyłki DPD 20zł, ewentualnie istnieje możliwość odbioru osobistego na spocie w Trójmieście. Kolejny duży update (17.02.2014): DP będą gotowe szybciej Prawdopodobnie uda się rozesłać je kurierem już w ten czwartek o ile nie pojawia się jakieś losowe opóźnienia, strajk kurierów, trzęsienia ziemi itp.
ShatyMK Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 Dziś odebrałem swoje DP, wygląda godnie Teraz tylko zamontować i ogień Jutro paczki zostaną rozesłane więc cierpliwości DP na żywo wygląda tak:
pacioracing Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Ładnie to wygląda Będziecie owijać taśmą? Chyba szkoda, bo ładnie sie świecą... do pierwszego przepalowania... Edytowane 19 Lutego 2015 przez pacioracing
viteq Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) edit Edytowane 19 Lutego 2015 przez viteq
Booster Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 wszystkie DP dzisiaj rozesłane kurierem, jutro powinny być u was. Co do kolejnej tury, potrzeba by zebrać co najmniej 5 chętnych osób aby utrzymać cenę, jak ktoś jest chętny to niech piszę w tym temacie, później założy się oddzielny
Snorky Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Jupi. Gadałem wczoraj z chłopakami z TurboElity i mówili, że byłeś wczoraj z zabawkami. To się nie mogę doczekać. Do końca tygodnia mam urlop, więc jak tylko przyjdzie to od razu montaż. Szkoda, że nie pomyślałem o kupnie bandażu to zawczasu bym owinął przed montażem. A tak to albo będę musiał wymontować, albo owijać pod maską.
Booster Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 podjedź do Carstaff'u chłopaki mają taśmę od ręki
Rekomendowane odpowiedzi