Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy wymienialiście już opony na letnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile placicie za przekladke? Czy wszystko w ramach pracy własnej czyli podnośnik i naprzód?

Opublikowano

ja już zmieniłem ze 2 tygodnie temu :decayed: w ramach prac podwórkowych czyli podnośnik itp

Opublikowano

Ile placicie za przekladke? Czy wszystko w ramach pracy własnej czyli podnośnik i naprzód?

u mnie wychodzi 70zł za auto, niezależnie czy to wymiana kół czy opon.

Opublikowano

Ja sam wymieniam, oponki na felgach , wiec tylko podnosnik i klucz :)

Opublikowano

Jeszcze troszkę :) jeśli temperatura będzie się utrzymywać na 10+ to pewnie w okolicach 28.03, nocami jeszcze za zimno na letnie. A że wulkanizację prowadzimy rodzinnie to daleko nie mam :wink:

Opublikowano

ja również już wrzuciłem u siebie letnie :D między innymi ze względu na to, że zimowe troszkę się zużyły :P

Opublikowano

Ja bede dodatkowo tarcze i klocki na przodzie wymienial, wiec poczekam zeby juz dalo sie to zrobic nie marznac :)

Opublikowano

ja właśnie dzisiaj wymieniłem koła na lato. ogólnie mi się nie śpieszyło ale kupiłem nowy komplet 17'' i nie mogłem się doczekać jak to będzie wyglądało :naughty:

Opublikowano

Ja dwa dni temu wymieniłem, oczywiście lewarek i jazda. :-) Co prawda w nocy jeszcze przymrozki ale asfalt suchutki wiec można śmigać na letnich.

Opublikowano

Pierwszy dzień wiosny i oponki zmienione na letnie :P

Opublikowano

Ja też dzisiaj trzasnąłem :D

Opublikowano

Ja już drugi tydzień na letnich, nie mogłem znieść widoku kołpaka :P

Opublikowano

U mnie tez przekładka na letnie nastąpiła w dniu dzisiejszym :)

Opublikowano

Ja dziś tez zmieniłem na lato:)

Opublikowano

A wczoraj u mnie snieg walił w nocy. Jeszcze zima.

Po swietach zmiana.Rok temu w swieta sniego bylo sporo, normalnie zima wiec czekam jeszcze.

Opublikowano

W Krakowie też padał ale letnie już sa. Felgi odczyszczone, stare obciążniki zerwane, smoła usunięta i nowe oponki założone. Pirelli cinturato blue 235 45 r17 xl (wzmocnione klasa A A)

Opublikowano

Zmieniam w tym tygodniu. Teraz juz można, jak na moje

Opublikowano

W moich okolicach otworzył się nowy punkt wulkanizacji. Na razie ceny są bardzo konkurencyjne względem innych bo np. wymiana 4 kół, nawet ze zmianą opon i wyważeniem kosztuje 40 PLN brutto, ale to chyba ewenement. Bo normalnie biorą więcej.

Opublikowano

ja to nawet nie wiem ile biorą bo sam zmieniam :D ale czy już warto się okaże bo jak narazie ostatnio pogoda nie dopisuje :(

Opublikowano

Za kazdym razem wywazacie kola jak macie 2 komplety? :)