Grethic333 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Nowa audiczka zakupiona. Od miesiąca jeżdżę Audi B7 z 2006r 1.8T Po zakupie wyglądała jak kaczka foto niżej Po zakupie Tydzień Później doszły Felgi 225/18/40 Przód i Tył 235/18/40 + szybki przyciemnienie Od razu autko nabrało smaku Foto Niżej Plany na przyszłość: 1#Felgi 18" -Done 2# Przyciemnienie szyb -Done 3# Sprężyny -30mm 4# Zestaw Car Audi + wygłuszenie auta 5# Lampy Przód BiXenon 6# Polerka Auta 7# Chromy na lusterka 8# Kierownica multifunkcyjna 9# Pełny Fis Edytowane 18 Marca 2015 przez Grethic333
marcinch001 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Fajna sztuka daj więcej zdjęć . Ile przebiegu wymieniony masz rozrząd ?
Grethic333 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Rozrząd wymieniony przy 120tyś+olej filtry itp przy 150tys nie jest to najbogatsza wersja ale cóż zrobić Malowany był tylko lewy błotnik tylni reszta w orginale Wkurza mnie jedynie tyle szyby na Korbę,brak navigacji i xenonów Edytowane 18 Marca 2015 przez Grethic333
!Grześ Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Fajna Seryjka Ogólnie dziwne że masz Spryski a Xenona Zenona nie masz 1.8T Dobry silnik,rozwojowy... mialem w b5 i chętnie bym do niego wrócił
Grethic333 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 Fajna Seryjka Ogólnie dziwne że masz Spryski a Xenona Zenona nie masz 1.8T Dobry silnik,rozwojowy... mialem w b5 i chętnie bym do niego wrócił Też się dziwie ze są wyloty na spryski w zderzaku duzo takich aut jest ze maja zwykle lampy i zderzak z spryskami
jarfab0511 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Niestety zdaje mi się że było coś kombinowane gdyż w b7 nie montowalem zderzaków że spryskiwaczami do zwykłych lamp
instruktor83 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Gratulacje :-) audi a4 b7 i sedan:-) swietne połączenie:-) ten touareg w tle tez ekstra:-) przydałby sie taki w garażu:-)
Czaki89 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Fajna sztuka.. powodzenia w modach Dawaj foty wnętrza
arek_cccp Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Sam mam zderzak ze spryskami a lampy zwykłe, był chyba taki pakiet o ile się orientowałem ale pewny nie jestem . Auta z Norwegii itd też chyba tak jeździły oraz w USA. Co do autka fajnie, że turbo benzyna i ładny kolor Felgi na duży plus .
Yuri22 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Mój jest ze Szwajcarii i też mam zwykłe lampy+spryski.
Grethic333 Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 Mój jest ze Szwajcarii i też mam zwykłe lampy+spryski. Większości aut jest tak zrobione Niestety zdaje mi się że było coś kombinowane gdyż w b7 nie montowalem zderzaków że spryskiwaczami do zwykłych lamp Nic nie było kombinowane po prostu widocznie tak robili wystarczy sprawdzić allegro i jest dużo tego zwykłe lampy + spryski Sam mam zderzak ze spryskami a lampy zwykłe, był chyba taki pakiet o ile się orientowałem ale pewny nie jestem . Auta z Norwegii itd też chyba tak jeździły oraz w USA. Co do autka fajnie, że turbo benzyna i ładny kolor Felgi na duży plus . Felgi to powiem ze mi się udało wyrwać za 750 zł z oponkami powiem za***iście wyglądają na aucie zdjęcie tego aż tak nie ukarze co na żywo znalazłem takie felgi jak moje na allegro cena 2390-2500 bez oponek Ostatnio zmieniłem Z nudów *Felgi Org Audi RS6 C6 225/35/19 *zawieszenie Gwintowane *Nawigacja Rns *Dokladka Na zaciski Brembo (smierdzi troche wiocha ale ładnie wyglada ) *Glosniki w dzwiach Hertz Esk 165 * Zamontowany Gaz Sekwencja \ zostało do zrobienia *Dokładka Zderzaka z przodu Z cupry R *Lotka z tylu bagażnika *wymiana ramki w nawigacji *Dokupienie ramki pod tablice Rejstracyjna klubowa + wlepka jedna *Lampy Bixenon
afroo. Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Co to za gwint wpadł? : ) Z listy modów zamiast lotki na klapę bagażnika wrzuciłbym listwy boczne S-line lub S4. Lotka wygląda słabo, a listwy całkowicie zmieniają linię boczną. Ewentualnie wymiana całej klapy na taką z S-line z przetłoczeniem. ; )
FroS-t Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Co to za gwint wpadł? : ) Z listy modów zamiast lotki na klapę bagażnika wrzuciłbym listwy boczne S-line lub S4. Lotka wygląda słabo, a listwy całkowicie zmieniają linię boczną. Ewentualnie wymiana całej klapy na taką z S-line z przetłoczeniem. ; )
m-nokian Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Srebrny kolor ciężko jest wyróżnić z tym kołem wygląda to na prawdę konkretnie Powiedz kolego z czego tego RNSa zapożyczyłeś? Po kształcie zapewne z A3 nie bardzo tam pasuje ale ważne, że działa czy info na liczniku jest wyświetlane?
Grethic333 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Srebrny kolor ciężko jest wyróżnić z tym kołem wygląda to na prawdę konkretnie Powiedz kolego z czego tego RNSa zapożyczyłeś? Po kształcie zapewne z A3 nie bardzo tam pasuje ale ważne, że działa czy info na liczniku jest wyświetlane? w rzeczywistości auto lepiej wygląda na tych felgach niż na zdjęciach ) nie kupilem z a3 w dobrej cenie przekodował mi go kolega całego i wszystko działa po wl wyświetla mi sie logo s4 i na liczniku sa wyświetlane info muszę zmienić ramkę w nawi na orgi co podchodza do a4 ale to na czasie Co to za gwint wpadł? : ) Z listy modów zamiast lotki na klapę bagażnika wrzuciłbym listwy boczne S-line lub S4. Lotka wygląda słabo, a listwy całkowicie zmieniają linię boczną. Ewentualnie wymiana całej klapy na taką z S-line z przetłoczeniem. ; ) gwint słaby FK ale za miesiac dwa max bedzie zalozone ap ok dzieki za info zobaczę za tymi dokładkami
m-nokian Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Taką ramkę chyba nie łatwo dostać jedynie z uszkodzonego radia jak ktoś na części chce sprzedać. Domyślam się, że musiałeś na siłę wcisnąć radio, też miałem poprzednie z A3 (szeroki chorus) i przedni panel trochę był szerszy. Krańce frontu zeszlifowałem trochę oraz ze starego radia dałem aluminiową listwę na górę - praktycznie nie było widać szpar.
rs dziadek Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Auto widziane dzisiaj w Przeworsku. Felgi bardzo ładnie się komponują z całością.Gwint dalej masz ten kw? Co do nakładek to kiedyś go z daleka mijałem jak był zaparkowany i przez chwilę miałem zagwozdkę z tylnymi hamulcami. Dopiero później znalazłem temat, że są to nakładki.
Rekomendowane odpowiedzi