chrapusta Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no to jak już sprzdajemy, ja mam fotele i kanapy z poduszką i reflektory bosch oryginały dzielone do B5 8d. kompletne. a że było nas trzech no niestety pogoda dała się we znaki, szlak, jeszcze zaczeło padać akurat jak przyjechaliśmy.
Hornet A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja niemogłem być bo robiłem do 20 a potem miałem 18stke u kumpla
TTom3k Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hornet kiedy masz czas? ta inspekcja mnie meczy [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 23:39 _________________________________________________PANOWIE I PANIE! Dajcie namiar na jakiegos dobrego mechanika u ktorego moge zrobic przy zawieszeniu - wachacze
wit.s Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ło Rany Julek. Jak ja strasznie dawno nie byłem w rodzinnych stronach Muszę się zacząć rehabilitować Łaska Boska, że dajecie radę samodzielnie
chrapusta Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 polecam tego kolesia: dominik 664 431 611 - powołaj sie na mnie. jest szansa że kupi od ciebie stare na handel. zawsze bedziesz miał taniej. a robi solidnie - robiłem 2 miesiące temu u niego kopletnie całe - zakładałem febi.
TTom3k Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 O dzieki super tyrkne do niego ;][br]Dopisany: 23 Kwiecień 2008, 01:13 _________________________________________________Widze ze wszyscy aktywnie biora udzial w tym temacie
czaki22 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 moze spot w sobote 18 giodzina ? ma byc ciepełko i suchuteńko
DareQ Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 spota w weekend nie ma co robic - bedzie ladna pogoda
chrapusta Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 co tak późno - chyba że całkiem już o 20? choć znając życie jak się umówimy to walniem deszczem, może nie umawiajmy się będzi eładna pogoda.hehe
TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wachacze zamowione - http://moto.allegro.pl/item349514063_wahacze_kpl_audi_a4_a6_vw_passat_2_lata_gwarancji.html mysle ze powinno wystarczyc, myslalem ejszcze o samym drazku kierowniczym ale ta czesc raczej sie tak nie psuje ..troche sie obawiam o te koncowki drazkow bo to jakas c**jnie tam wcisneli niby gratisowo. Mam pytanie czy przy wymianie sprezyn z przodu jest duzo zabawy ?
chrapusta Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a nei lepiej zamówić zawieszenie FEBI - za 1100-1200 jest do wyjęcia - oryginalne niemieckei - za***iste - bez opowiadnai o gratisach i takich tam. sprężyny - trzeba mieć urządzonko, bo nie jeen mechanikt zszedł z placu boju przy wymianie na głupa. pogadaj z dominikiem chyba 50 zł od sprężyny = grosze.
TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Aha no na febi mnie niestac Tzn. wole kupic sprezyny . Czyli mowisz ze dobrze zrobic to odrazu przy wymianie wachaczy
chrapusta Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 jeśli robić to kompelksowo całość - ja zrobiłem febi i teraz musze od nowa pojechać i zrobić amory - amory niszczą się pierwsze - a jak sa skopane to za mocno obciążają zawieszenie i kółko się zamyka - jesli remontujesz to po całości- a jeśli nie chces z- to jeździj aż rozjebiesz zawieszenie kompletnie i wtedy zrób całość- prawie uskładasz - i powiem tak, to kup już KAGERA - trochę droższy bo za 900 mozna wyjąć w tarnowie, ale nie pakuj sie w niewiadomo co - jak siępoczujesz jeśli za rok znowu zacznie piszczeć - i 600 w plecy + 300 za wymiane i od nowa. moje zdanie zawsze będzie takie samo - nie jeździcie maluchami - była kasa na audi trzeba mieć teraz na robienie koło autka bo inaczej za chwile będzie lipa i zaczniecie narzekać że audi się sypią - nie sypią się tylko każde auto wymaga remontów - szczególnie 10-letnie i szczególnie po naszych super drogach.
TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Hmm tzn. ja mysle tak narazie zmienic sprezyny przy wymianie wachaczy a pozniej pojezdzic i jak sie zaczna psuc amory to zmienie bo sprezyny tak szybko nie siadaja raczej
chrapusta Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie, ale wywalone amory obciążą ci zbyt mocno zawieszonko - jedno jest pewne, zrobione raz a dobrze procentuje na przyszłość, odłóż kaske i zrób całość, w ten sposób cały czas będziesz miał coś nie dokończone i nigdy nie będzie pełnego komfortu, albo jedno albo drugie uwalone, i tak w kółko, jak zrobisz jedno - poleci inne itd itd. poczekaj, odłóż kaske i zrób pożądnie, chyab że myślisz gonić auto - wtedy następca będzie się o to martwił. a jakie ty masz felgi jeszcze? bo od 17 w góre to u nas masakra
TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mam 17. Kupie teras sprezynki a po wakacjach zmienie najwyzej amory ;] albo pojade na stacje diagnostyczna w pon zeby sprawdzili stan amorow
chrapusta Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 i pomyśl o 16 - bardziej funkcjonalne. wiem ż enie ma tego wyglądu, ale dłużej wytzryma.
Rekomendowane odpowiedzi