DareQ Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 moze zrobimy wyjatkowo w ten weekend ?? co ? jako ze to niby pierwsza soebota miesiaca?? co wy na to? mi wstepnie pasuje
TTom3k Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 jak bede w tarnowie to ok za tydzien mam szkole to napewno mnie nie bedzie
wit.s Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 Jak ustalicie za tydzień, to i ja wpadnę, bo będę przelotem
wit.s Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 przelotne wpadki sa najlepsze Ja wpadkę już zaliczyłem dawno temu, więc teraz skupiam się wyłącznie na przelatywaniu :polew:
ykk Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 przelotne wpadki sa najlepsze Ja wpadkę już zaliczyłem dawno temu, więc teraz skupiam się wyłącznie na przelatywaniu :polew: :wallbash: Czy aby komus nie zrobi sie przykro jak to przeczyta..?
chrapusta Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 jeżyk, mało znasz klimaty, jest napisane wyraźnie DAWNO TEMU - dawno temu znaczy łohoho, ożenisz sie - zobaczysz. :gwizdanie:
chrapusta Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 czaki, noż kurde - ty jak dziecko co do rączki to do buzi, jak małemu chłopcu wszystko kojarzy ci się z sexem, a my tu o autkach o autkach.
Hornet A4 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 następna sobota pasi damy rade !!! a potem juz tylko pierwsze soboty miesiaca i będzie gites :th: Trzeba było to w końcu jakoś uporządkowac a moja halbiczka loto i loto i paluszkiem jej nawet nie dotykam moge sie pochwalić ze wydymałem subaru impreze kombi 2.2 benzynka 140 kucy (staruszka) koles dymek powachał :laghing2:
Hornet A4 Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 taaa powyzej 3000 obr/min wysuwa mi sie dopalacz z bagaznika wszystko wszystkim ale zmienne fazy rozrzadu i 5 wentylków na cylinder robia robote juz nie jeden kozak sie przeliczył :laghing2:
DareQ Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 jest ktos dzisiaj chetny na VAGowanie?? - moze znajde chwile popoludniu
Tytus Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 jest ktos dzisiaj chetny na VAGowanie?? - moze znajde chwile popoludniu JA a sprawdzałeś sobie wahacze
DareQ Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 jest ktos dzisiaj chetny na VAGowanie?? - moze znajde chwile popoludniu JA a sprawdzałeś sobie wahacze Rafal sorry ale az tak dobry nie jestem zeby vagiem sprawdzac stan wahaczy
amrys Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Jeśli w Tarnowie to może niesmiało ja byn załapał się na zmianę jezyka????
Tytus Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 jest ktos dzisiaj chetny na VAGowanie?? - moze znajde chwile popoludniu JA a sprawdzałeś sobie wahacze Rafal sorry ale az tak dobry nie jestem zeby vagiem sprawdzac stan wahaczy a kto powiedział że vagiem pytałem czy "sprawdzales sobie wahacze" a na vagowanie sam bym sie chcial wybrac do Ojca Darka zeby nie mowil że go dzieci ucze robic
Rekomendowane odpowiedzi