angela Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja juz baterie do aparatu laduje.. Bierze ktos jeszcze jaki obiektyw..? Ja tez..... Tylko kurcze......ja przyjade brudasem... Nie zdazylam umyc autka.....
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja juz baterie do aparatu laduje.. Bierze ktos jeszcze jaki obiektyw..? Ja tez..... Tylko kurcze......ja przyjade brudasem... Nie zdazylam umyc autka..... Angel a kołpaczki dalej masz? Bo jesli sciagnełas to musisz je założyc Brudne autko to niewazne, wazne kołpaczki
angela Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja juz baterie do aparatu laduje.. Bierze ktos jeszcze jaki obiektyw..? Ja tez..... Tylko kurcze......ja przyjade brudasem... Nie zdazylam umyc autka..... Angel a kołpaczki dalej masz? Bo jesli sciagnełas to musisz je założyc Brudne autko to niewazne, wazne kołpaczki Osz Ty...... :bicz3: :bicz3: No jak mozesz........tak sie nabijac z moich kolpakow......
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 slaweq ja wezme kompaktowego cyfraka, bo klockowatej lustrzanki z mocniejsza lampa nie chce mi sie nosic.. Poza tym bateria juz nie 1 swiezosci w niej jest.. ykk ja tez biore zwykla cyfrówke, którą ale jak sie dobrze ustawi to mozna fajne fotki narobić... Foto to taka moja troche mania i hobby Angel a Ty mnie tu nie biczuj bo zartuje
wit.s Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 Tom3k, ykk, pisaliscie PW do innych ludzi z Tarnowa? Moze byłaby szansa, zeby się ktoś pojawił.
ykk Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 wit.s myslalem ze ktos juz to zrobil.. bo ja nie..
czaki22 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 eeee. no to szkoda wielka sadze ze nie bedzie wiecej nic 15 aut
ykk Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 czaki22 to mozna jeszcze PW wyslac. Ale ja teraz juz czasu zbytnio na to nie mam..
TTom3k Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Ale kur## pogoda! ;/ A co do PW wyslalem pare ale to nie ma sensu bo kiedys wysylalem z 30 a jedna osoba sie odezwala ...wiec wyslalem tylko do tych co sie raz na miesiac chociasz udzielaja na forum
wit.s Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 15 aut to i tak bedzie zarąbiście. Tom3k jak kiedyś wysłałem do wszystkich i 1 osoba odpowiedziała - nic to jak nie spróbujesz, to nie będzie efektów. A moim zdaniem i tak jest coraz lepiej - Tarnów powoli wychodzi z hibernacji
wit.s Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 No, ekipa dotarla. Krakow tez, choc ze stratami (utrata xenonu :-). Ja musiałem się zebrać, ale zapowiadało się ostro, flesze błyskały, śmiechy, hulanki, swawola :-)
szogun0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 U "mienia" nie dało rady. Climatronic zbytnio mnie pogrążył i zwarcie na linii K. Przedłużyło to diagnostykę
czaki22 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 no troszeczke sie posiedziało, pośmiało i porobiło zdjęć, zabarakło pare autek ale i tak było sporo, czekam na fotki,
TTom3k Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 I po spocie;] Mimo pogody bylo naprawde spoko Niech zaluja ci ktorzy do nas nie przyjechali! Oby takich spotkan wiecej z tym ze najlepiej termin wiosna-lato
czaki22 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 ale niekoniecznie lato zima tez jest ładna, zreszta chyba na śniegu ładnie beda sie prezentowały samochody, ttom3k zapodaj mi foty na maila co ???????
ykk Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 A ja wlasnie rozjechalem sie z Angela kazde w swoim kierunku.. Dzieki wszystkim za mile spotkanie. :th:
Rekomendowane odpowiedzi