TTom3k Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 HEhe Miescisz sie w topie najwiecej spedzonego czasu online: ykk 31d 33m
ykk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 TTom3k Tylko tak dalej.. [br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 15:45 _________________________________________________L3Vy jest jeszcze gdzies w DT snieg..?
L3Vy Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 TTom3k Tylko tak dalej.. [br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 15:45 _________________________________________________L3Vy jest jeszcze gdzies w DT snieg..? Z tego co widze to nie Oka.. uciekam na bibe
L3Vy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 NO i jak Panowie i Panie.... po ostatkach ??? głowa jeszcze boli ???
L3Vy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja dzis spalem do 12.. hehe no to nieźle ja jak popije to szybko sie jakoś budze.. i dzis juz o 9 byłem na nogach choć jeszcze troche chwiejnych
Hornet A4 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 troche jeszcze szumii ale ruwnowaga jest
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nikt wiecej nie chce juz kalendarzykow..?
L3Vy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nikt wiecej nie chce juz kalendarzykow..? ja tak jak pisałem wcześniej nie 30 lecz 50 poprosze :> ykk kozacji ten nowy avatar
TTom3k Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 BU! co tu sie dzieje ? JA wlasnie wrocilem a rzeszowa...caly dzien matma! masakra;/ Spotkalem jeszcze klubowicza z rzeszowa ;] poscigalismy sie i moj avant okazal sie szybszy Ale ja mialem zalanego vracinga a on jakas ukrainska 95 ;P
L3Vy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 hehe no pięknie ja tez muszę sprawdzić jak moja będzie latać na 98' bo jak narazie to biega na 95 TTom3k a ten V-racing to z Shella ??(sorka za kryptoreklame ) bo swego czasu jak tankowałem tam moją byłą bryke (Diesel) to była znaczna różnica na osiągach i głośności pracy silnika.. :> Aaaa... widziałem w Newbie nową osóbke z Tarnowa:) hehe TTom3k dobra robota z tym kalendarzykiem. :th:
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Szkoda ze w Tarnowie nie ma v-power diesel.. L3Vy dzieki..
L3Vy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Szkoda ze w Tarnowie nie ma v-power diesel.. L3Vy dzieki.. ale jest Super Diesel albo Extra Diesel... różnica może z 4gr na litrze i naprawde pieknie sie jeździ na takim palikqu... Dobranoc
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie respektuje paliwa ani z Orlenu ani bardziej z BP.. zostaje wiec tylko doczekac lepszych czasow Shella..
TTom3k Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 vracing z shella ;] jest ok! gaz zaczolem tam tankowac i tez jest super ;]
mA4ciek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 BU! co tu sie dzieje ? JA wlasnie wrocilem a rzeszowa...caly dzien matma! masakra;/ Spotkalem jeszcze klubowicza z rzeszowa ;] poscigalismy sie i moj avant okazal sie szybszy Ale ja mialem zalanego vracinga a on jakas ukrainska 95 ;P No 100 oktanów przewyższa ukraińskie 95, ale takie czasy że chodzi o koszty no a co do ścigania to TTom3k całkiem mi nie zniknął, była to jakaś jedna długość samochodu, musimy sie zmierzyć na takim samym paliwie
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 BU! co tu sie dzieje ? JA wlasnie wrocilem a rzeszowa...caly dzien matma! masakra;/ Spotkalem jeszcze klubowicza z rzeszowa ;] poscigalismy sie i moj avant okazal sie szybszy Ale ja mialem zalanego vracinga a on jakas ukrainska 95 ;P No 100 oktanów przewyższa ukraińskie 95, ale takie czasy że chodzi o koszty no a co do ścigania to TTom3k całkiem mi nie zniknął, była to jakaś jedna długość samochodu, musimy sie zmierzyć na takim samym paliwie Otoz to jeszcze pewnie nie raz bedzie okazja zeby sprawdzic furki. Ale napewno paliwo robi swoje;]
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nie respektuje paliwa ani z Orlenu ani bardziej z BP.. zostaje wiec tylko doczekac lepszych czasow Shella.. BP ma ogólnie dobre paliwo.. ale nie to w Dabrowie... - bo to nie prawdziwe BP... !!!
Rekomendowane odpowiedzi