TTom3k Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 angela to my zapraszamy do nas Moze uda ci sie rozkrecic tarnow
ykk Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 angela, TTom3k ja proponuje sie spotkac w polowie odleglosci.. Czyli jak w pysk strzelil w DT..
wit.s Opublikowano 15 Października 2007 Autor Opublikowano 15 Października 2007 Już Żuczki, nie kombinujcie. Trzeba samemu najpierw zacząć to inni się dołączą. Na początek będą 2-3 auta, a potem sami zobaczycie. Co 2 -tyg nawet jak na Tarów nie jest za często. Ja jestem na Święto zmarłych, jak się nic nie powali, to nawet już we środę będę. Dlatego piątek (02,11,2007), wieczorkiem proponuję spocik. Godzina 17-18. Na Waszej głowie: - znaleźć miejscówkę (pamiętajcie, ze zimno) - powiadomić na PW wszystkich tarnowiaków (ostatnio ja to robiłem :-) No, to do roboty. Oprócz mnie jest conajmniej 3 aktywnych. Jakby co - bedziemy mieli spota we czwórkę. P.S. TTom3k. Ja Ci za warszawiaka
ykk Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Wstepnie sie pisze.. [br]Dopisany: 15 Październik 2007, 13:34 _________________________________________________Tarnow jest jak jedna reklama.. 2 zubry i spokoj..
Hornet A4 Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 ze wzgledu na ostatnie problemy z netem (zicom radiówka ) niemoglem byc na spociku czego zaluję ale na najblizszy piszę się jak najbardziej !!! spasi mi kazdy termin !!!
ykk Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Hornet A4 to swietnie.. 5 autko do spocika.. (nie mozemy byc przeciez gorsi od Kielc.. )
czaki22 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 ten tydzien chyba odpdnie bo sie zrobiła bee pogoda
Hornet A4 Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 w nastepnym tygodniu pasowało by już cos zadziałać
TTom3k Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 W nastepny weekend jak najbardzej - na dzien dzisiejszy mam wolny plan. W po św. zmarlych w piatek tak jak wit.s pisze tez mozna zorganizowac. Tylko gorzej z miejscem bo zimno...ale cos pomysle ;]
wit.s Opublikowano 25 Października 2007 Autor Opublikowano 25 Października 2007 No, to jak Żuczki? Piątek 02,11,2007 godzina 17,00, Mc Donald na Szujskiego? Będzie ciepło (odkładac już na frytki coby nas nie wywalili), a i bryki będzie z okien widać. Ja na godzinkę na 100% wpadnę. Wypowiadać sie, bo trzeba by jakoś tak teraz rozesłać info do ludzi.
Cuber Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 No, to jak Żuczki? Piątek 02,11,2007 godzina 17,00, Mc Donald na Szujskiego? Będzie ciepło (odkładac już na frytki coby nas nie wywalili), a i bryki będzie z okien widać. Ja na godzinkę na 100% wpadnę. Wypowiadać sie, bo trzeba by jakoś tak teraz rozesłać info do ludzi. Wiciu a co Ty tak z tymi żuczkami..... A moze Tarnów sie zbierze, Kraków sie zbierze i spotkamy się w Bochni ? Na mega zlocie ? Jakieś atrakcje sie zrobi itd....
wit.s Opublikowano 25 Października 2007 Autor Opublikowano 25 Października 2007 Hamuję się, żeby być kulturalny i nie wyjechać czymś w rodzaju "Cześć sk***ysyny", bo to by było niegrzeczne Cuber - propozycja warta rozważenia. Zobaczymy jak się Towarzystwo zbierze.
Cuber Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Hamuję się, żeby być kulturalny i nie wyjechać czymś w rodzaju "Cześć sk***ysyny", bo to by było niegrzeczne Cuber - propozycja warta rozważenia. Zobaczymy jak się Towarzystwo zbierze. no to teraz dojebałes..... własnie sie popłakałem ze smiechu....
TTom3k Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Hamuję się, żeby być kulturalny i nie wyjechać czymś w rodzaju "Cześć sk***ysyny", bo to by było niegrzeczne Cuber - propozycja warta rozważenia. Zobaczymy jak się Towarzystwo zbierze. no to teraz dojebałes..... własnie sie popłakałem ze smiechu.... Hahahahha dobry joke panie wit.s ;] A co do spota ...skoro dolecialem do krakowa to do bochni bym nie wpadl ? Moze byc nawet w ta niedziele
wit.s Opublikowano 25 Października 2007 Autor Opublikowano 25 Października 2007 TTom3k. Odstaw na chwilę browara, bo denko butelki zmienia to co czytasz Są de facto 3 sprawy: 1. Kwestia ewentualnie Waszego spotkania w tym tygodniu (mnie na 1000% nie ma) 2. Kwestia spotkania w przyszły piątek - i tym jestem żywotnie zainteresowany 3. Czy jeśli sie spotkamy w przyszłym tygodniu ustawiać sie wspólnie z Krk i gdzie. Zacznijmy tutaj od ... przyszłego piątku . Kto się deklaruje? Pucować mi się tutaj :oklaski:
TTom3k Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 HEhe kurde NASZE spotkanie to gora 3 autka wiec lipawo ...nikt sie dalej nie udziela w tym temacie;/ A za tydzien bede w rzeszowie wiec ja odpadam ;/ krk robi w niedziele spoty chyba ze sie skusza na piatek za tydzien to ok ;]
ykk Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 http://interia360.pl/artykul/znalazla-2-tysiace-zlotych,2681
TTom3k Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 O bosze...byly by xenony do mojej
Rekomendowane odpowiedzi