Majkel Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dobra, mam transport. Proszę mnie z żoną zapisać na listę. Agnieszka jej imię Jacyś chętni? Wszystkie składniki na bank w Zatorze będą, tylko garnek trza będzie skombinowac [emoji12]
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Garnek i chochle ogarnę. Nawet mogę specjalnie na ten cel kubki przygotować Pytanie tylko czy będą chętni na taki trunek Harry dzięki, temat już ogarnięty.
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Garnek i chochle ogarnę. Nawet mogę specjalnie na ten cel kubki przygotować Pytanie tylko czy będą chętni na taki trunek Harry dzięki, temat już ogarnięty. Ja się piszę
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 widzę ,że rekord może zostać pobity
Polko_V Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 widzę ,że rekord może zostać pobity no... w chlaniu, zgonach itp, itd...ahaa...jak już wspomniano...więcej osób, to większa liczba chętnych na melexy i gaśnice
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Miszka przelew dotarł - pokolorowałem Cię już ale niestety musisz dopłacić te 20 zł tak aby w sumie było 120zł jak wszyscy Niestety nie mogę robić wyjątków i nie ma możliwości zapłacenia 100zł i przywiezienia ze sobą swojej kiełbasy - wszyscy płacą tyle samo i to samo mają w cenie
rrrudy25 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pojechał bym chetnie, ale po przeczytaniu kilku stron stwierdziłem że to cheba nie najlepszy pomysł jechać z dwójką dzieciaków
jacek70 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Też się zastanawiam bo córka będzie świeżo po komunii. Sam bym pojechał ale wiecie żona...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 samo miejsce dla dzieciaków jest super bo najwięcej atrakcji jest tam właśnie dla nich Natmiast sama impreza nie ma się co czarować - typowy grill do rana któremu towarzyszy alkohol
SebaMC Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Też się zastanawiam bo córka będzie świeżo po komunii. Sam bym pojechał ale wiecie żona... Jeszcze trochę na forum/spotach i Żona problemem nie będzie, popytaj o szczegóły innych forumowiczów, może Ci podpowiedzą co i jak
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja zrezygnowałem z zabierania córki, raz na jakiś czas można sobie odpuścić
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Natmiast sama impreza nie ma się co czarować - typowy grill do rana któremu towarzyszy alkohol łądnie to ująłeś - dokładnie tak wyglądają imprezy w Zatorze
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja zrezygnowałem z zabierania córki, raz na jakiś czas można sobie odpuścić good idea
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ja już nie mogę się doczekać tego kociołka Panoramiksa czy tam Asterixa - kiedyś już widziałem ten przepis ale jakoś nigdy nie było okazji.
Polko_V Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 a ja się jak nigdy boję tego Zatoru...
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pany ja zadbam o to co zawsze odkąd Oko przestał jeździć a ja się jak nigdy boję tego Zatoru... a ja mam przeczucie, że będzie wyjątkowo spokojnie - wręcz nudno
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja na 99 % procent jade od piatku swoim wozidłem bo nie wiem o której wyjade z względu na prace a i w niedziele z rana sobie wróce jak zjem śniadanko... Powered by LG G3s Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Mario22
Polko_V Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pany ja zadbam o to co zawsze odkąd Oko przestał jeździć a ja się jak nigdy boję tego Zatoru... a ja mam przeczucie, że będzie wyjątkowo spokojnie - wręcz nudno ja będziesz K.O to będzie nudny no chyba, że jak rok temu z Majkim się będziesz "molestował" na boisku
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pany ja zadbam o to co zawsze odkąd Oko przestał jeździć a ja się jak nigdy boję tego Zatoru... a ja mam przeczucie, że będzie wyjątkowo spokojnie - wręcz nudno ja będziesz K.O to będzie nudny no chyba, że jak rok temu z Majkim się będziesz "molestował" na boisku Majki mnie chciał miziać Ja na 99 % procent jade od piatku swoim wozidłem bo nie wiem o której wyjade z względu na prace a i w niedziele z rana sobie wróce jak zjem śniadanko... Powered by LG G3s co Twój post wniósł do tematu ? to jedziesz czy jedziesz na 99% bracik konkret a Ty normalnie p.... jeśli Ci to pomoże podjąć decyzję to napiszę to tutaj - nie w tym roku Cię nie zrucham
Rekomendowane odpowiedzi