Opublikowano 12 Października 20178 l Autor Dzięki Panowie [emoji3] no niestety kiepsko jak na te graty tuner dał troszku d*** wpadnie wydech i kilka innych gratów to pojade do ctr’a chyba że się zbiorę i gregora odwiedze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Października 20178 l Autor Tak też chyba zrobie musze zadzwonić do gregora pogadać [emoji3] a na auto wpadł wosk soft99 fusso i na szyby glaco na felgi również fusso. Zdjęcia z kropelkowania może jutro zrobię [emoji41]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Października 20178 l Autor Aktual, wpadły nowe cewki z audi r8[emoji41]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Października 20178 l Witaj, Cewki robią robotę Do 2.0 TFSI też podejdą ? Jak cenowo wychodzą? Pozdrawiam
Opublikowano 28 Października 20178 l Godzinę temu, black4 napisał: Witaj, Cewki robią robotę Do 2.0 TFSI też podejdą ? Jak cenowo wychodzą? Pozdrawiam pewnie, że do ciebie też spasują, czerwone beru po 90pln sztuka były ostatnio jak patrzyłem
Opublikowano 29 Października 20178 l Autor Tak nówki dokładnie po 90sztvpo zniżkach [emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Autor Kolejne fanty które bardzo cieszą tym razem w ładniutkim stanie bixy z prawie nowymi żarnikami bosma 6000K, podziękowania dla lukiego [emoji16] w drodze już są adaptery pod soczewki b8 i oczekuje na odpowiedź kojaka co z soczewkami [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Widzę że teraz jest jakiś boom popularności na te projektory z B8 ! Graty sztuki!
Opublikowano 3 Grudnia 20178 l Autor Dzięki Czaki [emoji3][emoji3] no jest jest boom [emoji28]Mały aktual wpadły soczewy b8 lift wczoraj od razu zamontowałem podziękowania dla Kojak za załatwienie. Do tego moduł CLH od lukiego podpiąłem tak że zaświeca halogeny i postoje. No i nowa pompa sprysków bo stara się rozciekła.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Grudnia 20178 l Autor Wpadły ledy w halogeny, świecą bardzo ładnie [emoji3] do tego zaciski pod 345mm które musze odnowić na spokojnie [emoji41]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Grudnia 20178 l Witaj, Mody na plus Te ledy w halogenach nie grzeją się za bardzo? Słyszałem o przypadkach, że niektóre potrafią potopić mocowania... Tarcze pod 345 mm jakie wrzucasz? Jakie dajesz zaciski na tył? Powodzenia i pozdrawiam!
Opublikowano 10 Grudnia 20178 l Autor Co do ledów nie zauważyłem jak narazie takich objawów ale polecali je na grupie to wziąłem [emoji6] tarcze zimmermann sport wpadną a co do tyłu jeszcze rozmyślam najbardziek to bym chciał 330mm na zacisku t5 ale jak nie będzie mi się chciało w to bawić wpadnie 288 chyba że wyrwe z eski 300mm także jeszcze nwm [emoji41] narazie przód na gotowo musze zrobić [emoji3]Dzięki i pozdro [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Grudnia 20178 l 17 godzin temu, dawid7737 napisał: najbardziek to bym chciał 330mm na zacisku t5 Jak masz cudować z t5 to lepiej załóż standardowe eSki 300mm ewentualnie 324mm na zacisku z eSy.
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Przy zestawie z esy w tym roczniku też trzeba kombinować bo linki ręcznego są za krótkie. Trzeba wymienić na eskowe. Przy zacisku z T5 w sumie jedyna kombinacja to dobranie przewodu elastycznego.