Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Adam a dojedziesz furakiem na zlot czy z kimś się zabierasz?
Młody_drog Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Na kiedy planujesz koniec projektu?
adamooo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Adam a dojedziesz furakiem na zlot czy z kimś się zabierasz? zabieram się z lukasem a kiedy koniec rezania jak pozbieram resztę gratów
Młody_drog Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To jak to zrobiłeś? Kupiłeś kompletne lampy od rs6 i z nich wyrezałeś resztę?
hornet Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Adam a dojedziesz furakiem na zlot czy z kimś się zabierasz? zabieram się z lukasem a kiedy koniec rezania jak pozbieram resztę gratów Adaś Ty będziesz rezał dłużej niż będzie grała wielka orkiestra świątecznej pomocy :polew:
Reggi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ledy prawie skończone : Masz jednak gust...zwracam honor :kox: Dobra..jak już mam być szczery to Poziek też mówił, że Ci zazdrości
adamooo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Lampy zalozone.. Jak dla mnie mistrzostwo swiata;) niestety nie moglem zrobic zdjecia na ktorym dobrze byloby widac szczegoly.. Lewa lsmpa pokazuje jak przygasa po zalaczeniu xenonu prawa daje po calosci
jedrekx Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do mnie te ledy nie przemawiają... ale ważne, że Tobie się podoba
adamooo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Nie widziales tego na zywo daja rade
rafalekx Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Panie zrób pan dobre fotki i z bliska bardziej i bez zapalonych też Jak ta "brewka" wygląda? daje radę? Pasuje?
adamooo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Brewka pasuje i w niczym nie przeszkadza.. Jest przeswitujaca.. A na zdjeciach kiepsko wyglada
rafalekx Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 jak to robiles? dajjakies how to A co dawidek do B5 będziesz rezał? według mnie kosi w c.h.u.j No nie jest źle Jak sprawię już sobie B6 to przemyśle ten temat
rafalekx Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Nie, poprostu ciekawi mnie jak to rozwiazał :gwizdanie: w b5 to by troche tracalo agro :gwizdanie: No przecież pisał wcześniej jak to jest robione Czytaj trochę a nie tylko fotki oglądasz Żebyś się nie męczył czytaniem podpowiem Ci: lampki z RS6 i z B6 składane do kupy
Flyer Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A to nie sa poprostu ledy z A6 ? Nie tylko RS6 mialo ledy w lampach przeciez :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 z ilu kilometrow widac ledy normalnie kox
ykk Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ciekawe jak ten LED bedzie sie komponowac z parujacym bixenonem
mystic.pl Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 LEDy mega , ale bez tej brewki chyba było by lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi