adamooo Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 a ten zielony po prawej na dole 2 kolumna to od czego?bo reszte znam mam to samo u siebie załącza się nim 8 turbo
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Adas pewnie sie czaisz z jakimis grubymi modami
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie mam foteli ale mam coś na oku :
Młody_drog Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 na boki pewnie dobrze będą trzymały . Co tam kombinujesz bo coś dawno update'ów nie było I powiedz mi jak tam się ledy sprawują hehe
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie mam foteli ale mam coś na oku : ..........czyli pod poduszka jest kasa na mody :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 he z ledów jestem zadowolony ..święcą jak powinny tylko mi kierunkowskaz lata w lampie muszę rozkleić klosz..
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie mam foteli ale mam coś na oku : królewskie zakusy co :naughty:
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 no przynajmniej d*pa nie boli jak jeżdżę po parkingu
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 no przynajmniej pupa nie boli jak jeżdżę po parkingu no tak bo na torze trzymanie byłoby gorsze a tak na marginesie Wasze mody mnie przerażają - pełen podziw :notworthy:
kadafi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 na boki pewnie dobrze będą trzymały . Co tam kombinujesz bo coś dawno update'ów nie było I powiedz mi jak tam się ledy sprawują hehe Mlody jakie ledy wymysliles? dajcie link
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 no przynajmniej pupa nie boli jak jeżdżę po parkingu no tak bo na torze trzymanie byłoby gorsze a tak na marginesie Wasze mody mnie przerażają - pełen podziw :notworthy: nowe auto kupił by za te mody już nie wspominając o czasie.
Wandej Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 nowy mod : nie wkręcaj to nie twoja fura bo ma automat
Młody_drog Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 nowy mod : nie wkręcaj to nie twoja fura bo ma automat Dorezał, nie słyszałeś? Adamo, a masz patent na rozklejanie bixenonów? Czy grzejesz grzejesz a później śrubokręt w łapę? Kadafi cofnij się parę stron wstecz i będziesz wszystko wiedział
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Po co ma się cofać.... ? Ten wątek jest jak moda na sukces... rezanie Adasia nigdy się nie skończy a wystarczy przeczytać 4 wypowiedzi żeby poznać cały wątek :polew:
Młody_drog Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 No kur... ale co patrzę na te ledy to mi się bardziej podobają hehe a ten nie chce nawet się podzielić informacją jak je wyrezał, cóż, będę musiał sam szlaki przecierać hehe
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 w po co Ci takie ledy w irl nikt się nie zna na tym co trendi :gwizdanie: sam się boje je rozklejać bo jak dotkniesz chrom to od razu tłuste się robi i są ślady
Młody_drog Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale mi się za***iście podobają, może wyśle Ci bixenony a mi zrobisz ? ha ha A co do rozklejania no to jest ciężko, ale robisz to śrubokrętem po podgrzaniu ta?
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ale mi się za***iście podobają, może wyśle Ci bixenony a mi zrobisz ? ha ha A co do rozklejania no to jest ciężko, ale robisz to śrubokrętem po podgrzaniu ta? skala trudności porównująca rozklejenie lamp to wyrezania kompletnych ledów w środku jest 1/10000 he sam zobaczysz rezaj [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:13_________________________________________________ Adaś to LZ9W ? chodzi Ci o żarówki led ?
Rekomendowane odpowiedzi