HiRide Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 A jakie zamowiles? Z blastera?[br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 01:41_________________________________________________Ja zanowilem shockera xl i mam nadzieje Ze sie zmieszcza i beda robily rzez w okolicy miales jakies wymiary trabek ? czy kupiles na dziko ? ("chyba sie zmieszczą") Ogolnie to fajna zabawa ale mi juz powoli przechodzi.Szczegolnie po tym jak jechalem droga przez las i trabie bo fajne echo :doh1: wyjezdzam zza luku a tam policjant macha mi lizakiem.Z tego spotkania nic nie bylo mimo ciemnych szyb i trąbienia.Tydzien pozniej staje na stopie przed przejazdem kolejowym i kilka razy trąbie po czym ruszam 50 metrow za przejazdem zza krzakow wyskakuje gosciu z lizakiem i pyta: "dlaczego nie ma pan zapietych pasow i przezejezdza przez przejazd przed nadjezdząjacym pociagiem?". Wez teraz powiedz ze to moje auto udaje pociag Trzeba z tego korzystac z glowa i najlepiej wtedy kiedy trzeba trabnac a nie bez powodu.Raz trabne w miescie to jedni patrza jak na debila,dziewczyny piszczą a dzieci trzymaja sie płotu - doslownie
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Raz trabne w miescie to jedni patrza jak na debila Wszyscy tak patrzą.
lukaszr Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 z 3000km to ile razy jechałeś z domu do pracy?? 3 razy, a 2999,1 km auto zrobiło na rolkach w hamowni :naughty:
ono Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 w Bullu jest dużo miejsca bo szpary są wielkie E tam Raz trabne w miescie to jedni patrza jak na debila,dziewczyny piszczą a dzieci trzymaja sie płotu - doslownie tongue4 I właśnie o to chodziło
variocustoms Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chciałem Conductor's Special 540 ale za duży kit i 2 paczki za 556$ wysyłka, jak już to na stanie będzie Conductor's Special 240
adamooo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 myślę że powinieneś kupować same trąbki bo resztę kupisz taniej w PL...+ dodatkowo waga dla przesyłki robi swoje..jak wyślą drogą morską butle to ok ale jak samolotem to na 100% walisz cło..i same problemy bo na każdej zmianie lotniska masz pełną kontrol paczki..
variocustoms Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 jeszcze myślę jak to rozwiązać, nie pali się, są inne inwestycje
adamooo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 nowe graty na przód : ciekawy jestem jak te śmieszne głośniki zagrają magnes z tyłu jest neodymowy a sam głośnik waży 1/5 tego co normalny głośnik..
kajzera Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ty już calkiem ocipiałes dawaj montuj i sluchamy
variocustoms Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jaką masz jednostkę sterującą ? ORI ? szału nie będzie, chyba, że wsadzisz jakąś dobrą Alpinkę to coś się poprawi
adamooo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ori rns-e..nie chce się bawić w dokładanie dodatkowego źródła dzięku..
HiRide Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 bose też zadna rewelacja zaloz bose wypnij dodatkowa czarna mase z kostki z tylu i bedzie gralo
boberek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Adaś rezzzzaj on nic innego nie robi
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 nowy gadżet : Mistrzu wracajac do lusterek to trzeba kupowac od audi A6 C6 tak? Lusterko jest identyczne tak jak w A4 tylko adapter jest inny tak?
EndriuGiz Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 kozacka fura Kolego, tylko pozazdrościć
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ale zauważcie ile Adam ostatnio zdjęć wstawia.. normalnie lawina :naughty:
AndyN Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ale zauważcie ile Adam ostatnio zdjęć wstawia.. normalnie lawina :naughty: Ale nadal nie budują spójnego obrazu całości ...
Rekomendowane odpowiedzi