spanky Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zapodawaj te fotensje widac Adas buduje napiecie ...
adamooo Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 niedługo opis nowych modów nowe felgi już widać
PIXI Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Oj widać widać ...miałem szczęście widzieć dziś live na placu +++ i nawet porozmawiać - furka Adaś (pozazdrościć modów) nic dodać nic ująć a co do krytyki Kolegów to niech marudzą , gdybym nie widział w lusterku wstecznym na skrzyżowaniu pięknych zegarów które podpowiedziały mi że to Adamooo zastanawiał bym się kto to ? P.S. Hamulce to naprawdę Mistrzostwo Świata Adaś ...och gdyby nie moje 16'' zimówki to kto wie ... Pozdrawiam serdecznie imiennik Adam
hornet Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Co się zmieniło w tym paździochu ? Hamulce i co jeszcze ? Zapodawaj fotensje :gwizdanie:
poziek Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja się dziwię, że po tylu dzwonach to auto nadal prosto jeździ :decayed: :decayed:
lukaszr Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja się dziwię, że po tylu dzwonach to auto nadal prosto jeździ :decayed: :decayed: Jeździ, ale nie więcej niż 70 km/h, bo przy większych prędkościach wszystko się trzęsie i odpada
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zapomniales lukaszer dodac, ze rzadko udaje sie rozpedzic do 70km/h
hornet Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Chciałbym jeszcze dodać iż ul Francuska chyba była lekko zalana więc może auto przy okazji wyprało się w środku :gwizdanie:
malik Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 ... więc może auto przy okazji wyprało się w środku :gwizdanie: Oooo, to w końcu nie śmierdzi pierdami
wrclaguna Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 niedługo opis nowych modów nowe felgi już widać czekamy,czekamy :> :>
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 qwa gdzie te foty ?? wpadł do rowu to jak ma dać foty ?
Tukan Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 qwa gdzie te foty ?? wpadł do rowu to jak ma dać foty ? A kiedy wyjedzie z rowu,i zrobi foty setupu
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 qwa gdzie te foty ?? wpadł do rowu to jak ma dać foty ? A kiedy wyjedzie z rowu,i zrobi foty setupu Jak sprowadzą ciężki sprzęt z Norwegii Adaś nawet z rowu musi wyjechac z klasą
Tukan Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 qwa gdzie te foty ?? wpadł do rowu to jak ma dać foty ? A kiedy wyjedzie z rowu,i zrobi foty setupu Jak sprowadzą ciężki sprzęt z Norwegii Adaś nawet z rowu musi wyjechac z klasą Jak sprowadz ciezki sprzet z Nor to wyjedzie z rowu bez kasy,a nie klasy
marcin j Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ja go moge wyciągnąć , mam quattro :>
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ja go moge wyciągnąć , mam quattro :> Ale nie ma tego lansu EOT bo Adaś przyjdzie i naświetli nam kropka
miron78 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ja go moge wyciągnąć , mam quattro :> Ale nie ma tego lansu EOT bo Adaś przyjdzie i naświetli nam kropka myślę, że się ucieszy, że jego wątek tak prężnie się rozwija
Rekomendowane odpowiedzi