taktuś Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam, auto jak w tytule, wyposażenie standard emblematy S-line sam wklejałem(sprawiają mi radość i wiele pytań ze strony laików) wiem wiem te "chromowane listwy" to porażka którą wyrezam na wiosę w środku nie za czysto-zima!!! a i zmienię kierunki boczne na białe.pozdrawiam
BossBest Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 chromy sa fajne. Ogolnie autko tez spoko Pozdrawiam
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 no to jest to o czym można marzyć Audi do tego TeDełI do tego w Avancie a na dodatek silver :biggrin: PS. wywalił bym jedynie te dywaniki aluminiowe :twisted:
wit.s Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak w Wiśle popiję, to z pewnością pomylę z moją. Qrcze masz fele jak ja w poprzedniku - baaardzo je lubiłem :biggrin:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 wszystko super, cud, miód itd tylko dywanik....
pre_pl Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 no i fajna seria ale.... te żółte felgi to niezbyt wyglądają (jakby pies obsikał ten celofan z podłogi też bym wywalił zmiana lampek i git (chociaż kierunki może)
Gość rob Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 jak kupiłem auto też chciałem wywalić chromy, teraz nawet mi się podobają
Szewczenko7 Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 fajna audiczka :biggrin: ...zrobisz jeszcze przod (reflektory)i bedzie miodzio :biggrin:
taktuś Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 te żółte felgi to niezbyt wyglądają (jakby pies obsikał to prawda :redface: , brat mi nazwoził srodków chemicznych-ale nie mam kiedy się zabraćdo zlotu "obsiusianie" zniknie.
artiii Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Widze że chromu Ci nieoszczędzali ja w swoim sedanie ani grama nie mam no chyba ze klamki od wewnątrz Super autko
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 no skoro ona ma być w Wiśle to do zobaczyska na miejscu - tam dokonam ogledzin
Gość Keżor Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 fajowe jak to srebrne A4 AFN widze że klamki i lusterka też już rezane :twisted: i tak jak Mirek pisał to do zobaczenia w wiśle
alfuta Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Masz takie fajne OOOO, chromy, alu, ryflowane blachy pod nogami , dlaczego tak od razu do Wisły :biggrin:
wiki Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 ładne auto, tylko dywany zmień, ja bym nie mógł z tym jeżdzić, ach i felgami sie zajmij, tu nie trzeba dużo roboty, pryskasz środkiem do felg czekasz chwilę i splukujesz, potem znów psikasz no i gąbka w ruch i felunek będzie lśnił nawet zimą
Rekomendowane odpowiedzi