poziek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 lufę wydechu ma skierowaną w doł...ale może coś da się zrobić z tym fantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: To jest to francuskie auto , które zostało w 1993 wyróżnione przez gejów za stylistykę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: To jest to francuskie auto , które zostało w 1993 wyróżnione przez gejów za stylistykę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: to francuzi takie cos montowali?? sprawdz czy abu napewno to dziala bo moze tylko imitacja zeby cene zawyzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze tylko zebys czegos nie zgubil jak bedziesz bokiem lecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze tylko zebys czegos nie zgubil jak bedziesz bokiem lecial spokojna wasza rozczochrana :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ja przed zimą stulecia się powoli przygotowuje, wczoraj kupiłem aku Boscha nowe, teraz zastanawiam się jakie zimówki kupic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 trzeba odkopać temat bo zima się zbliża a mi Q brakuje ;( ale do zimy wyrezam dobrze Ci idzie bo już masz 1/2 Q :polew: teraz rezam drugą część spadnie śnieg to bede wymiatał a w b5 da się dorezać Q :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Poziek jaki motor w tej szafranie ? na turbawce? torsena masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 3.0 V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 trzeba odkopać temat bo zima się zbliża a mi Q brakuje ;( ale do zimy wyrezam dobrze Ci idzie bo już masz 1/2 Q :polew: teraz rezam drugą część spadnie śnieg to bede wymiatał a w b5 da się dorezać Q :cool1: niby jak ??? wiesz ile to było by roboty? raczej chyba sie nie opłaca.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 http://www.kewego.com/video/iLyROoafvqWe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 http://www.kewego.com/video/iLyROoafvqWe.html :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Już sprawdzałem... :kox: Ale widzę wasze niedowierzanie więc nakręcę filmik na jakimś szutrze tylko zebys czegos nie zgubil jak bedziesz bokiem lecial spokojna wasza rozczochrana :tongue4: slyszalem ze tylko jakies problemy z odpaleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 slyszalem ze tylko jakies problemy z odpaleniem czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 trzeba odkopać temat bo zima się zbliża a mi Q brakuje ;( ale do zimy wyrezam dobrze Ci idzie bo już masz 1/2 Q :polew: teraz rezam drugą część spadnie śnieg to bede wymiatał a w b5 da się dorezać Q :cool1: niby jak ??? wiesz ile to było by roboty? raczej chyba sie nie opłaca.... :gwizdanie: skrzynie z Q sobie załóżcie, będziecie przynajmniej mieli torsena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 a ja mam Safrane Quadrę :kox: :kox: To jest to francuskie auto , które zostało w 1993 wyróżnione przez gejów za stylistykę ?? koła się w tym kręcą każde w inną stronę. http://moto.allegro.pl/rewelacyjne-audi-s4-c4-4-2-v8-i1279670780.html ,to jest napęd na cztery z naciskiem na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 kazde jedne z Q jest z naciskiem na tyl. Dlatego tez tak du...a ucieka w krzaki przy mocnym wyjsciu z zakretu na sliskiej nawierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Poziek współczuję, trakcja tej szafrany chyba jest mega ujowa, ni to Fwd ni to Rwd podsterowno nadsterowna, Evo chyba o nieeeebo lepsze[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 00:29_________________________________________________ ja będę się tak bawił pod warunkiem wystarczającej ilości śniegu i duuuużego parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi