MARiOLiNi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Niestety wczoraj jak jeździłem pod Równicą sarna zdążyła spieprzyć: http://www.youtube.com/watch?v=aiWSucvkWIM Zawróciłem czekałem aż wyleci z lasu żeby ją trafić, ale nie chciała ;( Drugi filmik z poślizgami kiepsko zlepiony i odgłosy z uchwytu po gps'ie trzymającego aparat trochę przeszkadzają: http://www.youtube.com/watch?v=5Y4x7eAYQqU&feature=channel Dzisiaj znowu jadę :>
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 I u mnie dosypało świeżego puchu parking jeszcze nie zryty bo znajomi na studiach wiec pewnie bede pierwszy
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Krzysiek , fota z wawy? Krakowskie Przedmieście,miedzy drzewami chowa się kaczor
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Krzysiek , fota z wawy? Juz sie nie ignorujecie?
MARiOLiNi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wczoraj do standardowej zabawy doszło wbicie się w małą zaspę z dużymi kulami śniegu zmrożonymi w lód. Kuli nie rozbiło, tylko odrzuciło. Straty niewielkie, nowy spoiler s-line i kratki od listopada czekają w piwnicy - montaż dopiero na wiosnę. Przygoda z górki na tym zakręcie: http://www.youtube.com/watch?v=SGT4Nme3HIk
wustyle Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mariolini - wejscie w zakret ZA KAZDYM RAZEM do kitu
MARiOLiNi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mariolini - wejscie w zakret ZA KAZDYM RAZEM do kitu będę dalej ćwiczył, poprawię się do końca zimy
GILI Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mariolini - wejscie w zakret ZA KAZDYM RAZEM do kitu będę dalej ćwiczył, poprawię się do końca zimy dla tego pakiet zewnętrzny na wiosnę
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Do tego przeguby, pompa serwo i ciekawe co jeszcze... Nie ma co przesadzać, śliskanie się na ostro bardzo zużywa auto.
MARiOLiNi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mariolini - wejscie w zakret ZA KAZDYM RAZEM do kitu będę dalej ćwiczył, poprawię się do końca zimy dla tego pakiet zewnętrzny na wiosnę Do tego przeguby, pompa serwo i ciekawe co jeszcze... Nie ma co przesadzać, śliskanie się na ostro bardzo zużywa auto. hmmm... jak są nierówności np kostka typu "kocie łby" coś klekocze przy przednim lewym kole ale to co słychać na filmach to tylko uchwyt po gps'ie, a to co przy kole to podobno łącznik stabilizatora jo nie wiedzioł, jo nie chcioł, jo przepraszom
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 jak duzo śniegu i parking wyłożony kostką to mozna sie wściekać ale jak juz po jakis kocich łbach to
T-żółw Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Krzysiek , fota z wawy? droga do roboty Juz sie nie ignorujecie? wpierdól chcesz
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Krzysiek , fota z wawy? droga do roboty Juz sie nie ignorujecie? wpierdól chcesz Krzysiulku , spuścimy mu łomot? :polew: :polew: :polew: :polew:
T-żółw Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Krzysiulku , spuścimy mu łomot? sam załatwię zielonego gada
MARiOLiNi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 jak duzo śniegu i parking wyłożony kostką to mozna sie wściekać ale jak juz po jakis kocich łbach to o to mi chodziło - kostka jak na zdjęciu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kostka_brukowa tam gdzie była sarna jest taka kostka, ale przez patelnie idzie jak po równym asfalcie, jakbym czuł jakieś drgania to bym bokiem nie chodził, a na prostej to 100 bo huczy klekot-stuki słychać głównie przy bardzo małych prędkościach, pojawiły się końcem lata
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Klekot typowo z zawieszenia, z tym co się niszczy przy upalaniu, to nie mówię, że już musiałeś to zajechać, tylko stwierdzam co się najszybciej zużywa. Jak upalać, to świadomie.
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Panowie czas zacząć drifty parkingowe :kox: U mnie masakrycznie biało
grzes1150 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ale wam dobrze :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 09:22_________________________________________________Drzewa śnieg łamie więc trzeba pisać bo zaraz linie pozrywa i prąd wypierd.... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi