niwet Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ostatnia fota sztos, ale żeby nie było za "fajnie" to jak dla mnie do poprawy są kratki z przodu, bo widać że nie dochodzą od góry i ogólnie psują efekt ryjka zaś z tyłu pomalowałbym na czarny mat dyfuzor i byłoby git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd93 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Po prostu wow! Jeżdżenie takim autem to marzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jakiś filmik z przejazdu ? Cos chyba spory smog na tym oesie panował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 6 godzin temu, KoJ@K napisał: Jakiś filmik z przejazdu ? Cos chyba spory smog na tym oesie panował E nie na polsacie podkarpackie zawsze w normach się mieści 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 17 minut temu, tomekhxc napisał: E nie na polsacie podkarpackie zawsze w normach się mieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jak Ci się jeżdzi na tym zawiasie ? Twardo jest na 19kach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 31 minut temu, dekiel 13 napisał: Jak Ci się jeżdzi na tym zawiasie ? Twardo jest na 19kach ? MTS hmm uważam że bardzo przyjemny gwint jednak ja zaczynam B7 przygotowywać do bardziej sportowej jazdy do tych celów jest jednak za miękki dlatego na regale leży i czeka nowy Bilstein B14 :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Myślałem ,że Bil już założony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 2 minuty temu, dekiel 13 napisał: Myślałem ,że Bil już założony. Nie wpadnie z innymi modami od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jak Wam teraz ktoś powie ze ma doinwestowana B7, to pokażcie mu ten wątek... to zobaczy co to znaczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 1 minutę temu, golden87 napisał: Jak Wam teraz ktoś powie ze ma doinwestowana B7, to pokażcie mu ten wątek... to zobaczy co to znaczy Bardzo miło to słyszeć kolego ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Doinwestowany nie zawsze musi oznaczać, że ma milion kucy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Czarnuch wygląda zajebiaszczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Fajna szmata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewiatan1989 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 16.01.2020 o 13:43, KoJ@K napisał: Doinwestowany nie zawsze musi oznaczać, że ma milion kucy Dzięki Panowie ? jest kilka rzeczy zaplanowanych na ten rok myślę że będzie ciekawie zwłaszcza właśnie z mocą !!? Edytowane 17 Stycznia 2020 przez DanielMod 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ale bandzior. Kozak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 W dniu 16.01.2020 o 13:43, KoJ@K napisał: Doinwestowany nie zawsze musi oznaczać, że ma milion kucy Nie? Kurde to ja całe życie w błędzie byłem... Dobrze ze chociaż @DanielMod podobnie rozumuje jak i ja, co zresztą potwierdza ta zapowiedzią... 13 godzin temu, DanielMod napisał: Dzięki Panowie ? jest kilka rzeczy zaplanowanych na ten rok myślę że będzie ciekawie zwłaszcza właśnie z mocą !!? Moja strzała też zamierza dowiedzieć Dr. DanModa zeby jakąś kuracje wzmacniająca przejść... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Daniel co taka cisza w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Cisza,cisza a jak w końcu czymś pierdyknie to nam kopary opadną 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi