koziol992 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 - 15.11.2015 Dzisiaj przymierzałem felunek na lato Zostałem przy tych samych felgach S Line tylko teraz wpadnie 18" 8J ET43. Jaki zawias miałeś przed gwintem? Czy to jest 1be na tym zdjęciu ?
dliwski Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Amortyzatory 1BE + sprężyny 40/40 Pracowity weekend za mną :-) Niestety nie tak owocny jak planowałem... Wymieniłem klocki z przodu, bo już było je słychać, ale niestety nowe do niczego się nie nadają i czeka mnie kolejna wymiana Założyłem też koła, ale okazało się, że jedna opona jest do wymiany. Dodatkowo z tyłu opony dotykają sprężyny, więc musiałem zamówić dystanse. Założyłem srebrne lusterka i z tej zmiany jestem bardzo zadowolony, mimo że na początku miałem mieszane odczucia. Myślę jeszcze o zdjęciu folii z kierunków, żeby wszystko bardziej do siebie pasowało. Wpadła też znana wszystkim dokładka z Cupry. edit: Opona zamówiona, dystanse powinny być jutro - może w weekend uda się poskładać wszystko do kupy. Edytowane 16 Marca 2016 przez dliwski
komoornik Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Ciężko z miejscem w tej Warszawie! Co i raz auto w innym miejscu stoi. Edytowane 22 Marca 2016 przez komoornik
komoornik Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Można tak powiedzieć. Wypatruj swojego stalkera, mam charakterystyczną personalizowaną rejestrację. Dzisiaj w końcu jakoś auto wygląda, bo wczoraj masakrycznie brudne!
dliwski Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Jako że felgi i dystanse już założone, zrobiłem dzisiaj fotki Następne w kolejności jeśli chodzi o wygląd są szyby - koniecznie do przyciemnienia. Natomiast priorytetem od dzisiaj jest mechanika, tj. doprowadzenie do porządku turbiny która już dawno powinna być zrobiona. Potem pewnie korekta programu jeśli nic innego po drodze nie wyjdzie. Bym zapomniał - na próbę zdjąłem folię z kierunków i PlastiDip z ramki grilla też wyleciał. Kierunki zostawię bez folii, to na pewno, bo srebrne lusterka i pomarańczowe kierunki to już trochę choinka, myślę jeszcze tylko nad ramką grilla - chyba jednak znowu pójdzie w czerń W każdym razie tak to obecnie wygląda:
kamilek89 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Piękny murzynek grill zostaw tak jak jest
Docki95 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Jaki dystans dałeś? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
dliwski Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 5 mm, bo z tyłu opony dotykały sprężyn. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dliwski Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez dliwski
dliwski Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Weekend nie mógł minąć bez pobrudzenia sobie łap. Wymieniłem olej+filtr (standardowo Motul 5w40 X-clean i filtr MANN), wpadł też nowy czujnik temperatury, bo stary zaczął wariować. Następna stacja: korekta programu.
matik123 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W kierunku masz dwuwloknowa zarowke czy akurat tak strzeliles fote?
dliwski Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest żarówka dwuwłóknowa. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez dliwski
j4s2c2vr Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi