hudini123 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Pod jakie felgi 17 ? Wejdzie tarcza przód 356 i zacisk od A6 c7 ?
Petroholic Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Ja jestem wlasnie na etapie wkladania 356 na przod i mam zimowki na 17tkach to sie przymierze i dam znac. W 18 wchodza bez problemu to jak 17 niezbyt miesna od srodka to powinny wejsc. W 18 jest jeszcze spory zapas...
hudini123 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 6 godzin temu, Petroholic napisał(a): Ja jestem wlasnie na etapie wkladania 356 na przod i mam zimowki na 17tkach to sie przymierze i dam znac. W 18 wchodza bez problemu to jak 17 niezbyt miesna od srodka to powinny wejsc. W 18 jest jeszcze spory zapas... Jak coś to daj znać na priv bo mam i 345 i 356 i wolałbym założyć większe... pozdrawiam pytanie jakie et musi byc
kluczyk_ra Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Akebono tj na foto pasuje to p&p do a4 b8? Od czego tarcze beda pasować?
Gibons Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 16:46, kluczyk_ra napisał(a): Akebono tj na foto pasuje to p&p do a4 b8? Od czego tarcze beda pasować? Przód można dostosować do b8. Jeśli chcesz mam gotowe zestawy do b8. Tyłu od b9 nie założysz.
Petroholic Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Bierz od Gibonsa zestaw 356/330... Robi robote wystarczajaco U mnie siedzi ten zestaw z tarczami Zimmerman i klockami EBC GreenStuff i jest dobrze. U znajomego wsadzilem ten zestaw plus tarcze Zimmerman i klocki Hawk HPS 5.0 i jest kotwica... Jak dla mnie EBC w zupelnosci wystarczy. Hawk jest juz dla mnie za ostry do rodzinnego uzytkowania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 EBC Green to jest zwykły klocek, nie ma się czym zachwycać, poza tym ponadnormatywnie "zżerają" tarcze. Jeżeli miałbym już coś brać to Mintexa, na te chwilę najlepsza oferta cena/jakosc
Petroholic Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 W poprzednim aucie Green sie dobrze sprawował to wrzuciłem i tu ale zwroce uwage czy nie zjada zbyt mocno tarczy z czasem. Dzieki za info... Tak z ciekawosci - Mintex? Jeszcze chyba sie nie spotkalem z tym klockiem. Co to i z czym sie je? Zawsze mozna podmienic Hawki HPS to dobry klocek ale dla mnie zdecydowanie zbyt agresywny do zwyklej jazdy. Nie ma sredniego hamowania. Jak dohamowujesz lekko to jest spoko i kultura ale wciskasz milimetr glebiej pedal i zarzuca kotwice. Do jazdy po drogach szybkiego ruchu non stop i predkosciach 150+ spoko ale do miasta na codzien koszmar... Ten Mintex ma charakterystyke drogowa czy tez jakis torowy setup?
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Mintex to jedna z najstarszych firm (obok Ferodo) produkująca materiały cierne maja bodajze najszerszą game mieszanek
Petroholic Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Znalazłem takie info : brakebook.com - Zestaw klocków hamulcowych, hamulce tarczowe WWW.MINTEX.BRAKEBOOK.COM oraz brakebook.com - Zestaw klocków hamulcowych, hamulce tarczowe WWW.MINTEX.BRAKEBOOK.COM Ale żadnego info na temat mieszanki czy charakterystyki. Miękkie / twarde / niskopylne? To zwykły klocek czy już lekko lepszy niż zwykły?
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 nie ma miekkie/twarde, to pojecia taksówkarzy jest tylko zdolnosc klocka do samooczyszczania oznaczenia mieszanek masz na klockach
Rekomendowane odpowiedzi