Jarek_-_-_-_ Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam Panowie, Czy zacisk z A6 C7 podejdzie do a4 B8 2.0 TDI. Jest to podobno zacisk z A6 C7 pod tarcze 345 mm. Jeśli tak, to jaka tarcze oraz klocki do tego proponujecie? Cena 700 zł z prawie nowymi klockami EBC, intratna? Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_-_-_-_ Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 W dniu 23.10.2017 o 17:40, Dev napisał: wsio pasuje Panowie, podpowiedzcie jakie tarcze do tych zacisków z A6 C7 (zaciski TRW 3.0 TDI) ? 345 mm ale od czego żeby to pasowało? Jakby się dało link do aukcji lub numer katalogowy tarcz. Dziękuję z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czwura Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Jakby ktos potrzebował to mam nowe oryginalne audi tarcze na przód 356mm. Więcej w dziale sprzedam Edytowane 16 Listopada 2017 przez czwura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Teraz, czwura napisał: Jakby ktos potrzebował to mam nowe oryginalne audi tarcze na przód 356mm wiela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czwura Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 10 godzin temu, Dev napisał: wiela ? 850zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19kalbar45 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jak by ktoś mógł tak na szybko powiedzieć co trzeba kupić na swap mam 1.8 TFSI aktualnie 220 PS Ale celuje dużo wyżej więc potrzebuje lepszego hamowania. Jak by był ktoś tak miły i napisał mi jak to mówią krowie na rowie co dokładnie kupić i mniej więcej co trzeba przerabiać i jakie koszta są takiego swapu. Z góry dzięki za info ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 12 godzin temu, 19kalbar45 napisał: Jak by ktoś mógł tak na szybko powiedzieć co trzeba kupić na swap mam 1.8 TFSI aktualnie 220 PS Ale celuje dużo wyżej więc potrzebuje lepszego hamowania. Jak by był ktoś tak miły i napisał mi jak to mówią krowie na rowie co dokładnie kupić i mniej więcej co trzeba przerabiać i jakie koszta są takiego swapu. Z góry dzięki za info ? ceny sa dosc rozbierzne. pisz na pw mam kilkazestawow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Zaciski S4 B9 + tarcze 356mm, auto staje w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoricos Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Godzinę temu, H4mm3R napisał: Zaciski S4 B9 + tarcze 356mm, auto staje w miejscu -co będzie skutkowało częstą naprawą lub wymianą tylnego zderzaka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 2 godziny temu, gregoricos napisał: -co będzie skutkowało częstą naprawą lub wymianą tylnego zderzaka Martw się tym co masz z przodu a nie z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Teraz pasowałoby jeszcze coś co rozpędzi to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19kalbar45 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) 23 godziny temu, H4mm3R napisał: Zaciski S4 B9 + tarcze 356mm, auto staje w miejscu A tyl coś zmeniales i jak z pompą olejowa trzeba ja wymienić czy jest na tyle wydajna że daje radę przy tych heblach? Edytowane 19 Listopada 2017 przez 19kalbar45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 A tyl coś zmeniales i jak z pompą olejowa trzeba ja wymienić czy jest na tyle wydajna że daje radę przy tych heblach? Nie moje auto, ode mnie jest tylko zestaw hebli. Na tył zapewne wpadnie 330. Pompy nie trzeba zmieniać. Wysłane z OP3T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 W dniu 19.11.2017 o 18:29, H4mm3R napisał: Nie moje auto, ode mnie jest tylko zestaw hebli. Na tył zapewne wpadnie 330. Pompy nie trzeba zmieniać. Wysłane z OP3T Lub coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 -co będzie skutkowało częstą naprawą lub wymianą tylnego zderzaka Zestaw do a6 c7 podejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 A czy tył od b9 tez podejdzie? Jak robić ze znaczkiem s t przód i tył odrazu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Marcin_G napisał: A czy tył od b9 tez podejdzie? Jak robić ze znaczkiem s t przód i tył odrazu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kup i sprawdź. Blaszki S można również na zaciskach z B8 zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Kup i sprawdź. Blaszki S można również na zaciskach z B8 zamontować.Ale w B9 to jest chyba malowane czy się mylę? Umm blaszki a tyle nie widziałem u nikogoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 8 godzin temu, Marcin_G napisał: Ale w B9 to jest chyba malowane czy się mylę? Umm blaszki a tyle nie widziałem u nikogo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A4 B7.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 A4 B7.... No tak ale to b7... inny zacisk inna powierzchnia malowani. W którym miejscu kolego w B8 umieściłbym taki znaczek skoro zacisk wyglada zupełnie inaczej?Wiec gdzie tu coś takiego namalować?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi