wiki Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 wyglada świetnie, ale naklejka do zdjęcia, no i trochę bym go podniósł ogólnie auto dla indywidualisty bo ani to B5, ani B6 no i do B7 też mu daleko ale spoko auto
Riderwawa.com Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak jezdzi sie na tak niskim zawieszeniu ? Jaki rozmiar maja kola ?
Gość bastec-auto Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 zawias za***isty im nizej tym lepiej, kolor pyszny, a naklejka mogła by zniknac..........
FELIPE Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 motor widze po licznych modach. moze wlasciciel by opisal szerzej mechaniczne zmiany? co do tuningu optycznego to sie nie wypowiadam, dla mnie juz zmiana z a4 b5 na rs4 b7 to lekka przesada, jestem zwolennikiem modow ze smakiem, np pakiet s-line jedynie tt zmienione w wersji z duzym grillem mi sie podobalo wzglednie, b5 wyglada srednio...
Gość Iceman Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 audi jest 11 cm nad ziemią silnik i zawieszenie dosłownie wszystko od S4 99 zawiasy gwinty weitec koła 18 oz
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 nie moj styl...i temat zle nazwany :exclaim: szybciutko poprawiaj :twisted:
spanky Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 chyba widziałem to autko na zywca ... icemankoszalin lansowales sie w Mielnie rok temu .... :twisted: p.s co do samego auta to mam mieszane uczucia .....
Gość Iceman Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 chyba widziałem to autko na zywca ... icemankoszalin lansowales sie w Mielnie rok temu .... :twisted: p.s co do samego auta to mam mieszane uczucia ..... w sezonie często jestem w mielnie bo mam 6 km do mielna kolego
Hincó Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Doceniam prace, Bardzo ładnie zrobione i widać ile pracy kosztowało (jak ktos sie skapnie że to nie B7) ale nie jst to do końca mój styl ; ] Mi sie nie podobają koła wchodzące w nadkola i troche niektóre 'upiększacz" jak elementy zderzaka etc..
michua4 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 witam Bardzo ładna Fura niskie ukłony superrrrr :biggrin: p.s zmień wycieraczki na bosch areotwin pozdrawiam
fordenir Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 No no ukłony za wykonaną prace klawy kolorek ale jak dla mnie nie mój styl(ori) ale ogólnie brawka:)
Norbi Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Na pewno od pyty włożone roboty w ten projekt, a gusta są różne i ciężko na ten temat rozprawiać, ważne ,że napewno lata odpowiednio
Szewczenko7 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Hmm..te zolte avusy wygladaja jakby byly z plastiku
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 no furmanka pieknie sie prezentuje aczkolwiek moja uwagę co innego zwróciło :biggrin: ta furka sie chowa :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 no furmanka pieknie sie prezentuje aczkolwiek moja uwagę co innego zwróciło :biggrin: ta furka sie chowa :twisted: no kolego :twisted: :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 no kolego :twisted: :twisted: no co nic nie poradze że jestem wrażliwy na piękno :redface: mam nadzieje że owe piękno również leci do wisly
Gość Iceman Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 no kolego :twisted: :twisted: no co nic nie poradze że jestem wrażliwy na piękno :redface: mam nadzieje że owe piękno również leci do wisly leci leci razem polecimy ze słupska
Rekomendowane odpowiedzi