Robson Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 dobrze, że nie zjechał do rowu albo na drzewo ))))) pozdrawiam
schiller Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 ale po coś te lusterka są i trzeba z nich korzystać i tu masz w 100% racje. nie raz mialem "cieplo" bo jakis oszolom nie patrzzac w lusterka zajechal mi droge.
Gość spedyt Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 spedyt, hehe ciekaw jestem czy nie powinniśmy dostać za to jakiejś nagrody z WRD w końcu działamy na rzecz bezpieczeństwa w ruchu drogowym )) Najlepiej nowe A4 :twisted:
adadur Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 ale po coś te lusterka są i trzeba z nich korzystać i tu masz w 100% racje. nie raz mialem "cieplo" bo jakis oszolom nie patrzzac w lusterka zajechal mi droge. Byłem światkiem akcji jak gościu nie spoglądał w lusterka - zajachali mu droge, jeden karczek wysiadł podszedł do kierowcy "ty ch...u jak nie gapisz się w lusterka to ci nie potrzebne" i bum ... lusterka nie miał już na aucie
mydlo Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Co do miłośników lewego pasa to skuteczny jest na nich xenon. :biggrin: Jak widzą że coś na xenonach zbliża sie szybko to już z daleka spierdzielają na prawy pas :biggrin: Zresztą tam ich miejsce. :twisted:
schiller Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Jak trzeba to i bez xenon zjedzie a jak nie to lepiej jest go wziasc z prawej strony, :twisted: bo za to jest niby mniejszy mandacik niz za "wymuszanie" sygnalizacja swietlna (dlugie, kierunkowskaz ) dzwiekowa.
Robson Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 ale po coś te lusterka są i trzeba z nich korzystać "karczek wysiadł podszedł do kierowcy "ty ch...u jak nie gapisz się w lusterka to ci nie potrzebne" i bum ... " Karczki to my jemy z grilla hehehe Tak na serio to nie popieram takich akcji mimo, że głupotę ludzką trzeba czasem plewić ale są inne sposoby niż siła fizyczna. Najważniejsza na drodze jest kultura, a ostatnio zauważyłem że zaczyna jej brakować kierowcom.
Rekomendowane odpowiedzi