Klawisz-84 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Ok Thx nie ma za co ale ja na następny sezon kupuje hankooki Falkeny są dobre, miałem ZE912 ale po założeniu Michelin PS4 gdybym jeszcze poczekał dostałbym Miśki Pilot Sport Cup ale czas naglił co do jakości i wygłuszenia podczas jazdy są niebotycznie lepsze po ostatnich deszczach trzymają przy 100 km/h na łukach czego na Falkenach nie dałem rady zrobić bo tył już uciekał ;P lecz stare "laczki" miały 5-6mm a Miśki są nówka z czerwca 2016 A co do Hankoków używałem w starym aucie ;P nie wiem czy trafiłem na d.. opony czy jak bo z 160 do 0 przetarły się w taki sposób że dostałem zwrot kasy w ramach gwarancji używane w A3-ce Edytowane 7 Października 2016 przez Klawisz-84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Twoja perła Bartek 7:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kurde piekny masz ten wózek !! jak nie widzi mi sie czerwony, tak tutaj wyglada zajebiaszczo. kolo w tym kolorze fajnie siadlo, ale brakuje mi tu chyba jakis czarnych akcentow, widzialbym tu ciemne ramki szyb i relingi. zostawiam sledzika i bede sie przygladal, co sie tu odpierrrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) W końcu zima do nas i dotarła Więc musiałem troch przedmuchać parcha Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Łututututuutututuutututu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Łututututuutututuutututu nie ten silnik , raczej kle kle kle kle kle dokładka dobrze śnieg zbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Łututututuutututuutututu nie ten silnik , raczej kle kle kle kle kle dokładka dobrze śnieg zbiera hahaha dokładnie ale nie jest aż tak źle jak przy 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Masz w tym aucie opcję skrętu kierownicą w prawo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witajcie! No i wreszcie dokładka Cupra się przydaje! Pięknie płuży Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Niech ta zima trwa i trwa Kolejny dzień zabawy Masz w tym aucie opcję skrętu kierownicą w prawo ?? speszyl for ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 No i to juz mi sie podobie, to jest to Zazdraszczam tego Q !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pięknie audi zrobiłeś podoba mnie się w tej czerwieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawisz-84 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 jedyny parking w Redzie gdzie można poszaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 jedyny parking w Redzie gdzie można poszaleć W ten sam dzień pojechałem na parking Auchan w Rumi i po 3 minutach przyjechała ochrona i mnie wyprosiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dlatego polecam większe przestrzenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, FroS-t napisał: Co tu taka cisza ? no przecież nie bede pisał że olej wymieniłem i filtry A tak poza tym to nic ciekawego opony nowe kupione a felgi się malują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Myslałem że już na aucie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 jakie gumy teraz wrzuciles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 4 minuty temu, FroS-t napisał: Myslałem że już na aucie...... Nieee auto od stycznia praktycznie stoi , zrobiłem nią może jakieś 300 km więc z tym założeniem nie śpieszy mi się aż tak . aaaa no i jakoś w listopadzie zrobiłem sobie program duupyyyy nie urywa bo wyszło 275 PS i 567 N DPF jest i zostaje 8 minut temu, tomekhxc napisał: jakie gumy teraz wrzuciles? Robię sie już stara d*pa i dziadzieje i w tym sezonie zakładam balony 225/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi