BarthPL Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 Jak najbardziej dolaczam sie do powyzszych zyczen. Mam nadzieje ze te Swieta beda dla Was wszystkich bardzo udane, wesole i spokojne. Tylko sie nie przejesc bo znowu bedzie narzekanie ze autko jakos tak slabiej ciagnie
ajlonna Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Drodzy koledzy i sympatyczne kolezanki, wszystkiego nalepszego w tak szczegolnym dniu, smacznego jajka i mokrego dyngusa.
BarthPL Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Opublikowano 25 Marca 2008 Halo, Legnica... Jest tu ktos??? Przez miasto nie da sie przejechac zeby nie zobaczyc conajmniej 10 A4 a na forum legnickim taka cisza... Odezwijcie sie co do tematu jakiegos spotkanka. Jak tak dalej pojdzie z pogoda to moze na jakies autoslizganie bedzie sie mozna jeszcze umowic
KrzyHo Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Legnica żyje, tylko nikt nie ma czasu, bo tutaj wszyscy pracują A ostatnio trochę się tego pojawiło na ulicach Legnicy.
BarthPL Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Bez przesady z ta praca. Ja tez pracuje a czas sie jakos znajduje. Zadne wytlumaczenie...
KrzyHo Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Ja się narazie uczę, a właściwie kończę szkołę i przygotowuję sie do matury i na nic nie mam czasu. A co do ilości A4 w Legnicy to mam wrażenie, że dużo starszych osób jeździ tymi autami a im nie chcę sie bawić w fora i co jeszcze zauważyłem ludzie z naszego regionu jakoś niechętnie interesują się takimi rzeczami, jak fora, samochody itp. (widzę to po swoich znajomych, wolą nic nie robić lub oglądać TV niż zająć się czymś ciekawym). BarthPL jak wygląda Twoje auto bo nie mogę Cię skojarzyć z żadną znaną mi , gdzie można Ciebie najczęściej spotkać??
BarthPL Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Wyglada tak jak na fotce w podpisie tylko na felgach 15''. Zobaczyc jest ciezko bo malo nia jezdze Mam auto sluzbowe i A4 traktuje jak troche drozsza zabawke i ewentualnosc na zmiane pracy Ale jesli masz ochote KrzyHo na jakies male spotkanie chocby w dwa auta to jestem zainteresowany
KrzyHo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Trzeba by zoorganizować jakię większe spotkanie, ale jak już to dopiero koniec maja - czerwiec. Teraz nie mam czasu na nic. Nie mam kiedy nawet sobie pojeździć moim nowym autkiem. Pozdro.
BarthPL Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Opublikowano 28 Marca 2008 Toś się nagadała :> Mowa jest srebrem a milczenie zlotem... :>
BarthPL Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. chodzilo o poczatek maja... ?
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. chodzilo o poczatek maja... ? Tia pomylilo mi sie
BarthPL Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Widze ze Legnica po jednym spotkaniu musi rok odpoczac Moze jednak ktos sie znajdzie chetny na spotkanko ???
bobas310 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 siema wszystkim, jestem za. czekam na konkretne daty.
Halskii Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ..i Boleslawiec by sie dolaczyl, fakt ze z kursantami bywam w Legnicy codziennie ale i a4 bym przyjechal ) aha cypek bylem u was ostatnio na gieldzie, po lampy i grill ( II lift) :>
KrzyHo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ... i jak udał się zakup lampek a o grilla już się nie zapyta
Halskii Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ...zakup jak najbardziej na + ,, grill juz zalozony a lampki prawdopodobnie pod koniec tygodnia ( grill po lifcie wyrwalem za bagatela 120 zl ) ...i widze ze z Boleslawca na ewentualny spocik z tego co widze to jedynie ja sie zglaszam
Rekomendowane odpowiedzi