devon00 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja rocznie robie od 25 do 30 tys wstrzymam sie jeszcze przed zakupem poczekam do polowy roku
domjenick Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Panowie-mam taki gwint na sprzedaż-na Święta będę w Pl-może ktoś chce przygarnąć- do B6? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230880.0
Kaiser26 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Was, kiedy robicie jakiegoś spotka w Legnicy? Właśnie się przeprowadziłem na stałe już*i śmigam codziennie po centrum więc może by się zapoznać? Pozdrawiam i dawajcie cynka na gg 5060503
devon00 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 cos trzeba pomyslec pogoda robi sie powoli wiosenna...a moja jedzie do warsztatu na zmiane rozrzadu i calego przedniego zawieszenie 2,5 tysia pojdzie ale nie ma co oszczedzac na czesciach
KOval81 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 za niedługo będę... No właśnie wszyscy na Ciebie Książę czekamy żeby spota zrobić
grzechu76 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Mój koleś był oglądać tą A6 ze Strzegomia i mówi że ona w ogóle nie chcę jechać. Wygląd super ale motor coś słabawy.
devon00 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Mój koleś był oglądać tą A6 ze Strzegomia i mówi że ona w ogóle nie chcę jechać. Wygląd super ale motor coś słabawy. hahahaha kolego a Twoj kolega wie jak wciska sie gaz? ja jakos smigalem tym autem na trasie Strzegom - kierunek Jelenia Góra i wlasciciel slowem sie nie odezwal jak wysoko krecilem auto...wiec przestan gadac takie glupoty ze auto nie jedzie
huberts Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Panów i Panie, czas się przywitać Jestem z okolic, dokładniej okolic Polkowic, służę pomocą. Na jakiś spocik też się piszę
devon00 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 i zlapalem kapcia w Legnicy co najlepsze wracalem od kumpla z wulkanizacji ale orient oczywiscie dopiero pod domem...przy okazji dowiedzialem sie ze mam zapas alu 16 cali z nowa opona cos mi sie wydaje ze trzeba poszukac 16 cali na lato a 15 pogonic
KOval81 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 i zlapalem kapcia w Legnicy co najlepsze wracalem od kumpla z wulkanizacji ale orient oczywiscie dopiero pod domem...przy okazji dowiedzialem sie ze mam zapas alu 16 cali z nowa opona cos mi sie wydaje ze trzeba poszukac 16 cali na lato a 15 pogonic Ja na następną zimę też na pewno 15" już nie założę - na żadne nierówności większe nie wjedzie, tak autem jak kutrem buja:facepalm: Na letnich 18" mniej delikatnie się jeździ niż na maleńkim gumiastym szajsie:naughty:
devon00 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Koval wiesz tylko kwestia ceny ogumienia 15 to standart im wiecej " tym drozej ale 16 cali na lato sobie sprawie ale to dopiero jak przemaluje auto na "normalny kolor"
AMON Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Co do felg u mnie zawital dzisiaj zestaw letni poza tym pogoda sie zrobila i czas mysle na spocika,co myslicie?
devon00 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Amon jestem za tylko nie na ten weekend bo auto leci jutro na warsztat na rozrzad...w sumie w niedziele bede w legnicy ale vw sharanem...Bartek jak tam z kablem do vaga u ciebie? mozemy sie ustawic w niedziele gdzies na 16?? czekam na paczke jedzie do mnie cale nowe przednie zawieszenie do auta..a tak poza konkursem jak by ktos potrzebowal rozrzad do audi dawac znac na pw zalatwiam za polowe ceny sklepowej oczywiscie wszystko nowe na czesciach INA
AMON Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Amon jestem za tylko nie na ten weekend bo auto leci jutro na warsztat na rozrzad...w sumie w niedziele bede w legnicy ale vw sharanem... Na spota nie ma cisnienia,jak sie zbiora ludzie i nabiora ochoty wtedy cos ustalimy:decayed:
devon00 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 no i furka na warsztacie wyszlo troche nie planowanych rzeczy ale lepiej zrobic jak jest wszystko na wierzchu...a dzisiaj przyjechal moj maly zestawik Ruvilla ( 8 wahaczy drazki koncowki laczniki i sruby ) pierwszy wolny weekend i jazda z wymiana wszystkiego...krata piwa temp +10 stopni i bede dzialac
domjenick Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 przyjeżdżam w następną sobotę wieczorem, ale na pewno będę spał pół niedzieli, ale dwa tygodnie będę, więc można coś pomyśleć i się jakoś zobaczyć..
devon00 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 auto odebrane od mechaniora 750zl poszlo ale wymienil jeszcze kilka rzeczy jak trzeba
KOval81 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Można można spocik jakiś zrobić - również jestem za:wink: Tylko się na 15" na spocie nie pokarzę, więc czekam do środy na odbiór alusków z malowania:naughty: Zresztą, my to z AMON'em sobie ostatnio strzeliliśmy na światłach micro spota:decayed:
domjenick Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 dobra-jak coś to i tak sie odezwę, jak przyjadę dogadamy szczegóły, kiedy będę na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi