Zaleczeq Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No bo mowie przyjedzie mod i przygraniemy po kropku
Maciek80 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Spoko, już nie piszę :> Jak zaczynałem płodzić posta to jeszcze nikt nam nie wytykał, że się rozgadaliśmy za bardzo :> A żeby nie było offtopu to proszę: http://www.youtube.com/watch?v=QpgAuVquOQQ Mega baunsik, z pewnością przypadnie do gustu naszym forumowym specom :>
Luka3s Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 więc koniec tematu. Masz swoje poglądy, ja swoje, on swoje. Dla mnie tede jest zerem, kiedyś nie był teraz jest i będzie bo pochłonął go szmal. O tym że jest ciężko, nie kumasz.. nie chodzi tu o złodziejstwo, czy prace. Chodzi oto że w naszym kochanym kraju nawet ze studiami możesz sprzedawać kapcie na straganie za 800zł miesięcznie jak z 52 dębiec hans nawiną. " zarabiam 8 stów, 6 zostawiam na poczcie " oto tu chodzi a nie o jakies chore złodziejstwo czy coś .. nie wiem o czym mówisz. Ale koniec tematu dawaj na prv, dawaj na gadu to polubownie rozkminimy ten temat. bo tu nie ma co siad komerchy
ezc1 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja polecam to jest miazaga Borixon - Kręć d*pą [www.club-nation.eu]
Luka3s Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jeszcze raz przeprosze, skoro mówisz że peja zarabiał ostro kasy więcej niż tede, to czemu nie jest bardziej sławy niż tede ? bo cholera sie nie obnosi tym tylko pomaga ludziom. i z tego jest satysfakcja... dla siebie tylko i wylacznie a nie dla calej polski jak tede a ja zapodam jeszcze raz coś Veegas - Plastikowa Biedronka
Zaleczeq Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to jeszcze z czasów kiedy słuchałem hh
Maciek80 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Coś dla poprawienia humoru - ja padłem i dalej leżę :polew: Ale do auta się nie nadaje - za duża siara
Luka3s Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Coś dla poprawienia humoru - ja padłem i dalej leżę :polew: Ale do auta się nie nadaje - za duża siara haha ;d widziałem to kiedyś
miro_x Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Coś nie HH. Ostatnio wpadł mi w ucho..
Pandzior Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie ma to jak mocne brzmienie! http://www.youtube.com/watch?v=kmVa5Hwzuik
ezc1 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Travie McCoy feat. Bruno Mars - "Billionaire" [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
Luka3s Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 MIAZGA MIAZGA MIAZGA MIAZGA No i to można nazwać porządnym hip hopem to jest to. Mistrzostwem świata jest ta piosenka, miażdży mnie we wszystkie strony jest ponad ponad. HIP HOP![br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:14_________________________________________________Pozwole sobię wkleić tekst bo masa ludzi poprostu nie umie sie skupić na muzyce: Interpretujcie na własny sposób !! Oto kilka prostych słów ty uwierz w ich prawdziwość Jeśli chodzi o wybór to zawsze masz możliwość lecz pamiętaj o tym Kiedy będziesz szedł własną ścieżką Że zwykle dobrze wybrać jest ciężko Dokąd prowadzi twoja ścieżka weź się zastanów paru małolatów Na podwórku snucie planów Pierwsza przyjaźń sam decydujesz i nie zapominasz Być kimś, być sobą, czujesz czas szybko mija Ja nawijam to nie meta Jeden marzył o wielkiej fortunie i kobietach Poznał dziewczynę okazało się, że to nie ta Zalał formę i aby utrzymać potomka musi tyrać w fabryce A nie wierna żonka w tym czasie zabawia się z sąsiadem Niby rodzina, a c**j na to kłade Pamiętam drugi Pierwszy zaczął jarać szlugi Pierwszy do wódy, miał być sportowcem Lecz szło mu w krate, pierwsze narkotyki i popłynął z tematem Mało tego w here wpierdolił swe siostry Teraz z nimi za***rdala na detoksy Trzeci był ostry nie chciał bać się niczego Pragnął piekła dla siebie i nie lubił domu swego Razem z kolegą odjebali psa, dumni z tego Zamknięci w puszce do dnia dzisiejszego Co do czwartego, jego historii nie pisałem Stoje jak stałem Droge swą wybrałem sam Wyboru dokonałem Dar dostałem Cel obrałem Zrozumiałem, że zwycięży tylko ten który nie zwątpi Że bogaty ten, który nie skąpi Jutro też jest dzień Nie martw się za nim nastąpi, bo Jutro jak wszystko jest w rękach Boga Ora Ziom by z kursu nie zbaczała twa noga ELO Oto kilka prostych słów ty uwierz w ich prawdziwość Jeśli chodzi o wybór to zawsze masz możliwość lecz pamiętaj o tym Kiedy będziesz szedł własną ścieżką Że zwykle dobrze wybrać jest ciężko, chyba już wiesz to Każdej nocy, zanim nowy dzień przywitasz Sam siebie o to pytasz Czy jak dostaniesz szanse to ją schwytasz Czy i ty jesteś jednym z tych Którzy widząc cały ten pier**lony syf Chcą mieć wpływ Na sytuacji rozwój Nie pozwól, by ktoś za ciebie kiedyś dokonał wyboru To sprawa honoru W świecie bez kolorów Tak niewiele możliwości Lecz nie trać cierpliwości Bo to ostatni klucz co otworzy drzwi Do spokojnych dni Ziomek mówie ci Zaufaj mi Chora rzeczywistość poluje Zastawiając sidła Ej ty, czy ta gra ci nie zbrzydła Wiesz kto to wygra Kto złapie dobry wiatr i rozwinie na nim skrzydła Zanim się okaże Jak resztki marzeń Idących z nimi w parze Wymarzony spokój utonął gdzieś w rynsztoku Czy błysk w twoim oku Świadczy o tym, że rozumiesz Czy raczej z boku stoisz Nie wp***dalać się wolisz Wiem też się boisz Widząc kolejny próg Czas dokonać wyboru Dziś, dziś na rozstaju dróg Oto kilka prostych słów ty uwierz w ich prawdziwość Jeśli chodzi o wybór to zawsze masz możliwość lecz pamiętaj o tym Kiedy będziesz szedł własną ścieżką Że zwykle dobrze wybrać jest ciężko, chyba już wiesz to x2 :hi: :hi:
Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja nie przepadam za hemp gru :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi