Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Muzyka w naszych autkach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 352,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A czy ktoś słuchał nowy kawałek Eminema not afraid w swojej niuni.Mi się bardzo podoba .Myślę że basik będzie super

http://www.eminem.com/notafraid/

Opublikowano

dobra nuta ten eminem , choc za nim nie przepadam .

ja juz jakis czas jestem zajawiony remakiem forever young Jay'a

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie niektórzy z Was to już widzieli. Wiadomo, B&O jest świetnym nagłośnieniem, ale u mnie na bose brzmi równie dobrze... Jeden i drugi kawałek :)

Klimat drugiego filmiku - niepowtarzalny...

Opublikowano

sorry że tak nawaliłem ale od nowości po klasykę jak to bywa...

[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 00:38_________________________________________________Les Mecs - Don't You Want Me 2010 (Hypetraxx Records) Video[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 00:56_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=r7ZtETZK9x0&feature=player_embedded# Sexion D'assaut-Desole et Changement D'ambiance Live Louuuurd[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 01:23_________________________________________________Moby - Disco Lies[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 02:49_________________________________________________
[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 02:55_________________________________________________Fatboy Slim - Jin Go Lo Ba[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 02:58_________________________________________________
[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 03:00_________________________________________________
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy Gural:) Totem Lesnych ludzi- kozaczek :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

moi Chemicy wydaja niedlugo plyte :dance: :dance: :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=CCp_3zw-CxA

Kawałek HORSE POWER wymiata

Opublikowano
Opublikowano

Kowi87 jak lubisz dab- a i joke to polecam cała płytkę 3.44, a mianowicie kawałki typu: litery, masz albo myślisz (pi*da na głośnikach),wena, rutyny. Ogólnie stary hip hop miał jakiś przekaz, nie mówię że teraz wszyscy robią gówno, ale w większości tak niestety jest :disgust:.

Kawałki o bezsensie życia, wszystko jest do d*py, zajeb macha, strzel krechę po prostu ŻENADA! :thumbdown:

Opublikowano

Kowi87 jak lubisz dab- a i joke to polecam cała płytkę 3.44, a mianowicie kawałki typu: litery, masz albo myślisz (pi*da na głośnikach),wena, rutyny. Ogólnie stary hip hop miał jakiś przekaz, nie mówię że teraz wszyscy robią gówno, ale w większości tak niestety jest :disgust:.

Kawałki o bezsensie życia, wszystko jest do d*py, zajeb macha, strzel krechę po prostu ŻENADA! :thumbdown:

K44 jest dobre, ale kazdy to zna wiec nie wklejam linków do tej muzy tylko bardziej wyszukane kawałki wrzucam :good:

A to mix poprzedniego kawałka w w wersji D'n'B, motyw z reklamy engine drink

Cardigans - My Favourite Game (Catharsis Remix)

Opublikowano

K44 jest dobre, ale kazdy to zna wiec nie wklejam linków do tej muzy tylko bardziej wyszukane kawałki wrzucam :good:

A to mix poprzedniego kawałka w w wersji D'n'B, motyw z reklamy engine drink

Cardigans - My Favourite Game (Catharsis Remix)

Co do tego że każdy robi muzykę rap o tym jak jest źle, to mało chyba słuchasz... Gdzie TEN TYP MES, 247, TEDE, OSTR, ŁONA, SMARKI SMARK, nowa płyta LUKATRICKS, u nich rzadko słychać o tym co piszesz a jest to czołówka jak dla mnie :) jest jeszcze paru innych.

U mnie ostatnio leci Paul Anka - ROCK SWINGS jest to całkiem co innego.

Oprócz tego Blaxican, Psycho Realm :decayed: