miro Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam Chcialem wam pokazac moje drugie A3 2.0TDI BKD (wczesniej 6lat jezdzilem A3 8L AGR ) od prawie dwoch lat woze sie tym : Tak wygladala zaraz po zakupie wsadzilem xenony potem przszla wiosna i zapodalem do niej ori 17 potem halogeny i przyciemnilem szyby AR35 przyszla pora na zmiane przodu na SF : obudowy lusterek IN-Pro udało mi sie kupic wykonczenia alu i galeczke zmiany biegow z nowej S3 : Jako ze ze zwyklego przodu SF bylem nie do konca zadowolony nastapila zmiana na : zderzak S3 i zawias -30mm Eibach PK Odwiedzilem Aligatora i : moc na seryjnych gratach oscylowala w okolicach 185KM/390Nm , auto zaczelo sie odpychac Troche zmian stylistycznych, wywalilem chorusa 1din, ktorego zmienilem na concerta 2din z mp3 wywalilem orginalna tapicerke, ktora zastapilem fotelami z boczkami z nowej S3, tak jakk w s-line, podgrzewane + el. regulacja odc. ledzwiowego wsadzilem ladniejsza kierownice : Concerta zastapilem RNS-E Ostatnio zostalo wymienione turbo na mala hybrydke na bazie seryjnej GT17 z Dynosoftu Wojtek wykrzesal z tego taki bezpieczny program (mozna wiecej) : teraz auto jezdzi naprawde sprawnie :biggrin: Oczywiscie wszystkie te zmiany nie zaszly w 2 tygodnie tylko prawie 2 lata w planach alu-nakladki na pedaly,jesli mi sie uda kupic to orginalny spojler tylnej klapy z s-line albo S3, podrobe z alledrogo mialem i nawet nie zakladalem. No i na wiosne wieksze koła. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 super, super, super pół samochodu wymienione ale było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Autko jest bardzo ładne i wszystkie dokonane zmiany na plus Bardzo ładny opis! Jedyna rzecz która z zewnętrznych zmian troszkę odbiega od reszty to zderzak, bo jest zbyt "agresywny" w stosunku do reszty Ale jak wsadzisz inne większe felgi na wiosnę to będzie super. A myślałeś o progach z S3? Zderzak tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 wariat jesteś ale warto było :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 ciekawe zmiany stylistyczne ten ostatni zderzeak od S3 najfajniejszy musze przyznac i fajnie komponuje sie z nakladkami na lusterka jak dla mnie to teraz tylko jakies wieksze felgi zapodac takie naprawde ladne i bedzie powodzenia w dalszych modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Autko jest bardzo ładne i wszystkie dokonane zmiany na plus Bardzo ładny opis! Jedyna rzecz która z zewnętrznych zmian troszkę odbiega od reszty to zderzak, bo jest zbyt "agresywny" w stosunku do reszty Ale jak wsadzisz inne większe felgi na wiosnę to będzie super. A myślałeś o progach z S3? Zderzak tył? tak o zderzaku tylnym mysle caly czas, jesli sie trafi w dobrej cenie to bedzie dzieki za wszystkie opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 brakuje mi tu 18-19 cali. reszta jest gustownie i z klasa ...... oraz moca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zmiany naprawdę robią wrażenie, toż to zupełnie inne auto już jest. Podziwiam osoby, które potrafią tyle wpakować w auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 moc fajna .. reszta taka sobie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGGu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Samochodzik robi ok 7.1 sek do 96km/h Według Gtech na niezbyt równym asfalcie. Myślę ze 7 sek jest do złamania. Czas na 400 metrów to ok 15,4 sek z pełnym bakiem paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 byt równym asfalcie. Myślę ze 7 sek jest do złamania. Czas na 400 kozak... jak na diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 o drugi malik tylko ze w A3 Klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 o drugi malik tylko ze w A3 Klub Ha ha dobre Autko fajne tylko te felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Super mody zapodałeś na plus Większe fele na lato i będzie Przyjedz na spota, pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Roboty w pytę odwaliłeś - Przód S3 extra, ale teraz jak najszybciej trzeba z resztą podgonić a'la S3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 tablice zamaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 szkoda że nie kupiłeś od razu kiery multifunkcyjnej Gratki za mody i autko moc kox :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Brawo ,ładne autko i zmiany Podjedz na spota do nas w niedzielę do Galeria Kazimierz 18.00. poglądamy [br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 10:58_________________________________________________może z kierą coś pomodzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 :slina: jak dla mnie baja :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 szkoda że nie kupiłeś od razu kiery multifunkcyjnej Gratki za mody i autko moc kox :gwizdanie: kierownice mam multifunkcyjna, to tylko zaslepki, kazda taka moze byc z multifunkca lub bez, nie kazda z lopatkami (choc te tez mozna wyjac ale zostaja dziury z tylu) ale nie chcialem robic wiochy i miec nie podlaczone, bo moj modul w kolumnie nie ma opcji multifunkcji, nie da sie go tez przeprogramowac. moze zmenie ten modul, wsadzilbym sobie jeszcze wtedy tempomat, faktycznie multifunkcja bajera sprawa na spota do was kiedys chetnie przyjade, tylko ciezko mi sie wyrwac bo mam dzidziusia 3 miesiecznego tak to jest jak sie ma autko z salonu polskiego. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi