Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C7 - tym razem nie S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze mnie tu nie było :wink: gratki autka, mi też się obija po czaszce pomysł przesiadki na C7 ale to na razie dalekie plany :) poczekam na lepsze czasy :grin:

Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności :thumbup1:

Opublikowano (edytowane)

auto zaliczyło dzisiaj wizytę w ASO - wymiana klocków, przy okazji zostało umyte więc zrobiłem jakieś tam fotki kalkulatorem. w środku jeszcze nie było czasu ogarnąć :/ przed świętami oddam go na gruntowne sprzątanie :kox: no i widać przy okazji zimowe obuwie.. 18 cali, choć na tyle nie wygląda :decayed:

zFjf005.jpg

fvsKcOC.jpg

2wt8apQ.jpg

b0XGxnC.jpg

glBlBth.jpg

także już jakiś pogląd na auto macie ;)

jestem bardzo zadowolony ze spalania. w mieście wychodzi mi 9,8 litra/100km, w trasie 6,8. po autostradzie podchodzi pod 8 ;)

Edytowane przez jedrekx
Opublikowano

Tez smigam na 18 i placze :D ,

Opublikowano (edytowane)

Śmiesznie wygląda 18calowe koło w tak dużym samochodzie, sedan to sedan piękna limuzyna nie to co kombi :naughty: powodzenia w modzeniu.

Edytowane przez arek_cccp
Opublikowano

Wrzuć jakąś inną kiere.

Lepiej będzie dla oka wyglądać.

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Na zywo ta kierownica nie jest taka zla ale fakt ze po zmianie czlowiek nie czuje juz ducha autobusu :D .

Opublikowano

Kiera będzie, nie musisz mi o tym mówić ;) nie tylko będzie lepiej wyglądać, ale też lezeć w dłoniach :decayed:

Opublikowano

Oj Jędrek nie być taki arogancki ,ha ha...

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Sorki, nie miałem tego na myśli :) kierownica jest... no jest, będzie lepsza. Postaram się na wiosnę już kupić... zobaczymy jaka się trafi, czy ścięta czy zwykła 3-ramienna. Na pewno musi mieć łopatki :naughty:

Opublikowano

Tą kiere też bym zmienił. Dziwnie wygląda ta 4 ramienna :huh: Ciekawi mnie jak świecą te lampy full led, pewnie nieźle dają. W sensie czy są lepsze niż xenony?

Opublikowano

O niebo lepiej świecą :)

Opublikowano

Jak na zimówki to nie wyglądają źle te 17-stki :decayed:

Opublikowano

Ciekawi mnie jak świecą te lampy full led, pewnie nieźle dają. W sensie czy są lepsze niż xenony?

Nie ma porównania. Jest przepaść :wink:

Opublikowano

Jak na zimówki to nie wyglądają źle te 17-stki :decayed:

proszę nie szydzić mi tu z tak dużego rozmiaru felgi! 18 cali miałem na lato w A3 no i na początku w A5 - wtedy wydawało mi się, że to duży rozmiar :decayed::grin:

Opublikowano

Jedrex "pocieszę" Cię moje 19-stki wyglądają jak 17 stki :facepalm: wiec nie chce nawet myśleć jak na żywo wyglądają 18-stki a A6 C7 :P:P:P

Teraz po częsci żałują ze nie sprzedałem felg 19-stek i nie kupiłem 20 stek z zimówkami :kox::kox::kox:

ps. Jak ktoś da 6 tyś to sprzedam mój setup zimowy 255/40/19 z nowymi oponami CONTI TS850 i felami po regeneracji :)

Opublikowano (edytowane)

wiec nie chce nawet myśleć jak na żywo wyglądają 18-stki a A6 C7 :P :P :P

zobaczysz w Bukowinie :decayed: rezerwuję miejsce na parkingu obok Ciebie :grin:

wyobraź sobie jak wygląda 18 cali na A8 D4... dobrze, że namówiłem ojca na 19tki, chociaż i tak szału nie ma :facepalm:

Edytowane przez jedrekx
Opublikowano

domyślam się ;)

Własnie dzownił do mnie kumpel i pyta czy na zimę do C7 lepiej ciemne felgi czy jasne........ Ja mówię ze jak ciemne to tylko 20-stki a on że zamawia 17-stki czekam az założy aby zobaczyć jak to wygląda ;)

Opublikowano

17tki to padaka.. na drugim A6 jest 17tka. jeszcze gorzej wygląda niż mój.. masakra do czego to doszło, że marudzimy, że 18cali to za mało i ciulowo wygląda hehe ;)

Opublikowano

jak to się mówi : punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;)

Opublikowano

17ka to słabo w A4 wygląda a co dopiero nowym A6 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...