xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam wszystkich piszę ten temat aby się dowiedzieć jakie wy macie opinie na temat przystrojenia auta na święta to znaczy chodzi mi o Rogi renifera wraz z nosem w gril czy według was to jest wiocha czy nie. Ja osobiście bardzo lubię święta i jesli chodzi o dekoracje domu czy balkonu to nie wyobrażam sobie bez tego świąt. W tamtym roku widziałem 2 razy Audi a6 w tym z tym przebraniem i powiem że w miarę fajnie to wygladało niestety nie udało mi się znaleśc fotki cełego audi jak z tym wygląda i mam tylko gril z nosem a całośc jak wyglada to znalazłem foto na innym aucie powiedzcie czy takie przystrojenie to wiocha czy nie bo nie chciał bym znowu robić sobie jakiegoś pośmiewiska na drogach
Fido Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Rogi renifera wraz z nosem w gril czy według was to jest wiocha czy nie. Dla mnie wiocha.
jacek70 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jakoś tego nie widzę. Nos, rogi , skarpety świąteczne. Lepiej nie.
goldi Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 też jakoś tego nie widzę może na dacia logan ale nie audi
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 dlatego wolałem się poradzić was co o tym myslicie chociaż powiem że jak widziałem audi a6 z tym stroikiem auto ciemny granat i ten stroik i jak padał śnieg to dość fajnie to wyglądało
amaradaar Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 twoje auto rób co chcesz na moje mozesz je przebrać za kondoma ale dla mnie to jak już to cały renifer mikołaj wklejony w grill jeszcze by mogł być ale rogi renifera tu a reszta tam jak to do chorerki wygląda idź na całość idź na całość idź na całość
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 no teraz to poleciałeś z tymi ozdobami jak bym tyle nawalił na auto ozdób to ile auto by wiecej paliło z racji tego że masa by sie podniosła . co dokładnie masz na mysli z tym mikołajem w grilu ? masz jakieś foto gdzies to widziałeś ?
amaradaar Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 No nie ale kupujesz albo renifera albo swietego pluszaka i montujesz na grill jakbys go powiedzmy zlapal w locie
skotmen Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam wszystkich piszę ten temat aby się dowiedzieć jakie wy macie opinie na temat przystrojenia auta na święta to znaczy chodzi mi o Rogi renifera wraz z nosem w gril czy według was to jest wiocha czy nie. Ja osobiście bardzo lubię święta i jesli chodzi o dekoracje domu czy balkonu to nie wyobrażam sobie bez tego świąt. W tamtym roku widziałem 2 razy Audi a6 w tym z tym przebraniem i powiem że w miarę fajnie to wygladało niestety nie udało mi się znaleśc fotki cełego audi jak z tym wygląda i mam tylko gril z nosem a całośc jak wyglada to znalazłem foto na innym aucie powiedzcie czy takie przystrojenie to wiocha czy nie bo nie chciał bym znowu robić sobie jakiegoś pośmiewiska na drogach Chyba sobie jaja robisz
szakal222 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak ja dzis zlapalem w locie bazanta .a tak swoja droga to nie wiem jakas odmienosc by byla napewno kazdy sie obejrzy ,i pewnie zasmieje ,jak bym cos takiego zobaczyl to odrazu chumor mi sie poprawil
amaradaar Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 hehehehehe no to bez dwóch zdań humor by mi się też poprawił diametralnie :polew: :polew:
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 no jak ja widizałem w tamtym roku a6 z takim przybraniem to tez mi się humor poprawił ale wolałem się was spytać jak by to wyglądało i czy w ogóle warto żeby własnie nie było tak zwanej wiochy
Fish3r Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Może lepiej coś takiego: http://demotywatory.pl/4427417/Moi-drodzy-jakby-wam-to-powiedziec
Gość harry19-19 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 hehehehehe no to bez dwóch zdań humor by mi się też poprawił diametralnie :polew: :polew: chyba wiem o czym myślisz co kolega wyżej napisał
kania-19 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Moim zdaniem można, ale tak dla zabawy, pstryknąć sobie fotkę i zdjąć ;D Ja tak zrobiłam z moim drugim samochodem:
Rekomendowane odpowiedzi